Συλλυπητήρια για Παν. Βαγιάνννη…

Λάβαμε τα πιο κάτω Δελτία Τύπου, που αφορούν την έκφραση συλλυπητηρίων στην οικογένεια του προέδρου του ΑΟ Ν. Αρτάκης, Γιάννη Βαγιάννη, για την απώλεια του πατέρα του Παναγιώτη:

  1. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του φίλου-Προέδρου του Α.Ο. Ν. Αρτάκης Γιάννη Βαγιάννη για τον θάνατο του πατέρα του και Επίτιμου Πρόεδρου του Α.Ο. Ν. Αρτάκης Παναγιώτη Βαγιάννη.
    Από το Δ.Σ.
  2. ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ Γιάννη Βαγιάννη και  στους οικείους του,  για τον  θάνατο του αγαπημένου του πατέρα Παναγιώτη Βαγιάννη. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 
  3. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν.Λαμψάκου: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Α.O. N. Αρτακης Γιάννη Βαγιάννη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Το Δ.Σ.οι προπονητες και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ.Ελλησποντος.
  4. ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του ΑΟ Αυλωναρίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον πρόεδρο του ΑΟ Ν. Αρτάκης, Γιάννη Βαγιάννη και την οικογένειά του, για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και στην οικογένεια του ΑΟΝΑ, για την απώλεια του παλιού και σημαντικού της παράγοντα Παναγιώτη Βαγιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.