Το απόγευμα της Παρασκευής (08-Φεβρ.) σε αίθουσα εκδηλώσεων του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου, η νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣΕ και οι διαιτητές της Εύβοιας, είχαν την πρώτη τους εθιμοτυπική συνάντηση, όπου όμως συζητήθηκαν και επισημάνθηκαν σημαντικά θέματα, που αφορούν το ποδόσφαιρο της Εύβοιας και την εξέλιξη των τοπικών μας πρωταθλημάτων!
Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΣΕ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ήταν ο κύριος ομιλητής στην συνάντηση αυτή και συνοδευόταν από τον Γεν Γραμματέα του ΔΣ Γιώργος Πϊσχινα, τον Ταμία Αντώνη Παπαδάκη, τον Αντιπρόεδρο Νότ. Εύβοιας και ειδικό σύμβουλο, Νίκο Δαφνή, αλλά και από τον Αρχιδιαιτητή Μπάμπη Καρατζά.
Εισηγητής, κατά κάποιο τρόπο της συνάντησης αυτής ήταν ο πρόεδρος Γιάν. Παπακωνσταντίνου (ακολουθεί ηχογραφημένη, όλη η ομιλία του στην συνέχεια), ακούστηκαν τοποθετήσεις και επισημάνσεις από τους διαιτητές, σύντομες επίσης τοποθετήσεις από τα άλλα μέλη του ΔΣ και τον Αρχιδιαιτητή Μπάμπη Καρατζά…
Ήταν χωρίς αμφιβολία, μια πάρα πολύ χρήσιμη συνάντηση, η οποία μάλιστα έγινε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή των πρωταθλημάτων της Εύβοιας, που μπήκαν ή μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και όλοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί!

***η ομιλία του προέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου: 

*φωτορεπορτάζ από την συνάντηση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ