Στα κλασσικά του στάνταρ κινήθηκε ακόμη ένα διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα, με λίγα να έχουν ουσία αλλά και πραγματική βάση.

Τα δεδομένα που έχουμε είναι πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς είναι μάγκες, και τους αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο καθώς κρατάνε την ομάδα εκτός αγωνιστικών μπελάδων, ενώ έχουν να λάβουν χρήματα εδώ και δυόμιση μήνες.

Η τωρινή διοίκηση χρωστάει, και αδυνατεί να πληρώσει, ενώ επικαλείται πως έκλεισε τρύπες του παρελθόντος. Εμείς δεν θα κάτσουμε να ψάξουμε ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο, όπως και έγινε κατά την διάρκεια της όλης συνέλευσης, αλλά θα σταθούμε στο ελπιδοφόρο κομμάτι της.

Πλέον, έχουμε την πρόταση του Γιώργου Τόλια, που λέει πως μέχρι την Τετάρτη θα προσπαθήσει να φέρει επενδυτή στην ομάδα, ενώ παράλληλα τρέχει και η κίνηση Καρυστινού, που θέλει να μαζέψει από την τοπική κοινωνία κάποια χρήματα για να βγουν τα έξοδα της ομάδας στα δύο παιχνίδι με Χαραυγιακό και Αιολικό, αλλά να λάβουν και κάποια χρήματα οι παίκτες. Όμως ο κ.Καρυστινός δεν έδωσε κάποια δέσμευση καθώς δεν θέλει να απογοητεύσει τους παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση, έγινε γνωστό πως αν καμία από τις δύο προτάσεις δεν έχει θετική εξέλιξη μέχρι τις 31/12, τότε οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ θα μπορούν να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι.

Επίσης, ουσιαστική και άμεση λύση δεν προέκυψε, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας και το τεχνικό τιμ παραμένουν ακόμη χωρίς χρήματα και βλέπουν την υπομονή τους κάθε μέρα να γίνεται λιγότερη.

Στα τυπικά της υπόθεσης, η παραίτηση της τωρινής διοίκησης δεν έγινε δεκτή, κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι παίκτες, καθώς με εκείνους διαπραγματεύτηκαν και ήρθαν στην ομάδα.

Για μία ακόμη φορά να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές του ΑΟ Χαλκίς, για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε κάθε αγώνα, κάτω από τέτοιες συνθήκες.