Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή προσέλευση ολοκληρώθηκε το Δωρεάν Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας, την Τετάρτη 27/7 στις εγκαταστάσεις της σχολής του Ι.Ε.Κ. Praxis στη Λ. Χαϊνά 95 Χαλκίδα.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της Δράσης εθελοντισμού που έχει αναπτύξει το Ι.Ε.Κ. Praxis με την Υπεύθυνη Εθελοντισμού της σχολής κα Ματίνα Κυριάκου & τον Υπεύθυνο Τομέα Υγείας & Εκπαιδευτή Πρώτων βοηθειών κο Νίκο Δουλάμη και σε συνεργασία με το Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών» (Ι.Δ.Α.Φ.Κ.) το οποίο είναι φορέας εγκεκριμένος από το Υπουργείο Εργασίας ενώ για τα προγράμματα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών , αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών κλπ. & έχει λάβει ειδική έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Τουρισμού, Υπουργείο Ναυτιλίας, Περιφέρεια Αττικής κλπ.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε Βεβαίωση Πιστοποίησης για την υποβολή της στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Δ/νση του Ι.Ε.Κ. Praxis και ιδιαίτερα την κα Τσότσου Γεωργία, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Υπεύθυνη Τομέα Προπονητικής για την Δωρεάν Υλοποίηση του Σεμιναρίου & τον κο Νίκο Δουλάμη για την εξαιρετική του εισήγηση (θεωρητική και πρακτική) καθώς επίσης και τα μέλη του για την παρουσία τους και επιφυλάσσετε για ανάλογες συνεργασίες και δράσεις στο άμεσο μέλλον.