Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (Σ.Π.Π.Ε.)σε εφαρμογή του άρθρου 13 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 4 / 2 / 2020,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα  μέλη που θα γίνει,  την Τρίτη  18/02/2020, στην αίθουσα συγκεντρώσεων Περιφερειακού Συμβουλίου  της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και ώρα ενάρξεως την 18:30 μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2016-2020.
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού 2016-2020.
  • Ανάγνωση προγράμματος δράσης 2020-2024.
  • Συζήτηση μελών(Αποφάσεις – Προτάσεις)
  • Διάφορα θέματα χώρου δραστηριότητας

 Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τονΣύνδεσμο μέχρι την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη  18/02/2020, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:30 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους.

Πριν από την Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας όπου θα αναδειχθούν οι τυχεροί της χρονιάς με ηλεκτρονική κλήρωση και θα γίνουν απονομές σε μέλη μας και ανθρώπους του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου που «έφυγαν» από την ζωή την προηγούμενη 4ετία.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                         ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ