…Και στο τέλος κερδίζει η ομάδα (δεν θα πω παράταξη…) του Σάκη Παπακυριάκου!.
Με θριαμβευτική επικράτηση της ομάδας που επικεφαλής είχε τον Παπακυριάκο, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στον Σ.Δ.Π.Ευβοίας και πλέον η κατάσταση, διοικητικά, εξομαλύνετε και καιρός ήταν, ο σύνδεσμος να λειτουργήσει ξανά ομαλά και φυσικά οι διαιτητές να επιστρέψουν στο σπίτι τους γιατί εκεί στη ΦΙΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Κακά τα ψέματα, τα γραφεία του συνδέσμου εδώ και πολύ καιρό υπολειτουργούσαν και λόγος δεν μου πέφτει να εξετάσω τι και ποιος φταίει αλλά ήταν κάτι σαν ξένο σε πολλούς για να μη πω ότι οι νέοι διαιτητές δεν ήξεραν καν που πέφτουν τα γραφεία του συνδέσμου τους και για πρώτη φορά τα είδαν χθες το βράδυ.

Εν πάση περιπτώσει μετά τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης η κατάσταση ομαλοποιήθηκε στην συνέχεια και οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν με άψογο τρόπο με τον ομάδα του Σάκη (Θανάση) Παπακυριάκου να εκλέγει και τα εννέα μέλη στο νέο Δ.Σ του συνδέσμου
Οι εκλεγέντες: Φώτης 54, Καρατζάς 51 ,Παπακυριάκος 49, Μαργαρίτη 44, Δελχάς 43, Ντούρας 40, Δανιηλίδης 40, Αντωνίου 40 και Κυρίκος 37.

Η συγκρότηση σε σώμα θα πραγματοποιηθεί εντός 8 ημερών μετά από πρόσκληση του Στέλιου Φώτη, του πλειοψηφήσαντος δηλαδή συμβούλου και πέρα από τον πρόεδρο που θα είναι ο επικεφαλής της ομάδας, ο Παπακυριάκος δηλαδή, θα γίνουν γνωστές και οι υπόλοιπες θέσεις στο νέο δ.σ. του συνδέσμου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ