Με κεντρικό σύνθημα ´´μαζί φτάσαμε ως εδώ, μαζί συνεχίζουμε…´´, ο Γ.Σ. Κύμης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στην Basket League.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

´´Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι έτοιμος να ζήσει ιστορικές στιγμές, καθώς για πρώτη φορά θα πάρει μέρος στην basket League, την μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ! Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς την διαχρονική υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, που στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της. Μαζί με τους φιλάθλους μας ξεκινήσαμε το 2010, μαζί ανεβήκαμε μία μία όλες τις κατηγορίες, μαζί φτάσαμε στην Basket League!

Τώρα λοιπόν, πιο πολύ από ποτέ, θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας! Σας καλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016/17 και να εξασφαλίσετε την δική σας θέση στους αγώνες της Basket League. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές και να δούμε την Κύμη να αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες! Η παρουσία σας θα μας δώσει την δύναμη να έχουμε μια ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες.´´

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινούν από 120 ευρώ και φτάνουν μέχρι 250 ευρώ και ανταποκρίνονται στην οικονομική κατάσταση της εποχής ενώ υπάρχει η δυνατότητα οικογενειακού διαρκείας όπου ένας ενήλικας μπορεί να έχει μαζί του και ένα παιδί με επιπλέον χρέωση μόνο 30 ευρώ. Παράλληλα, οι περσινοί κάτοχοι έχουν την δυνατότητα μέχρι τις 25/8 να το ανανεώσουν σε μειωμένη τιμή.

Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στον Υπεύθυνο Marketing της ΚΑΕ ΚΥΜΗΣ κ. Γ. Μαυρίκη στο τηλ. 693 64 08 016 ή να συμπληρώσουν online τα στοιχεία τους πατώντας ΕΔΩ

Το πλάνο του Κλειστού της Κανήθου και τις τιμές μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

ΓΗΠΕΔΟ_ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ_1