Πολλά ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Βυζαντίου Ν. Πύργου για τη διαιτησία του Δανιηλίδη, στο σημερινό ντέρμπι με τον Ευβοϊκό Γουβών, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι η διαιτησία ήταν σφαγή για την ομάδα τους.
Συγκεκριμένα δηλώσεις στο Istiaia Press & «Δυνατά και Αθλητικά έκανε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Χουβαρδάς, ο οποίος τόνισε ότι «διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη διαιτησία. Ο κ. Δανιηλίδης μας έπαιξε 90 – 10. Κυριολεκτικά μας έσφαξε. Ποτέ δεν έχουμε αυτοσκοπό την άνοδο. Αυτό που ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο παίκτης των Γουβών Τουρέ, από το πρώτο λεπτό μέχρι το 70’ που έγινε αλλαγή, προκαλούσε, έβριζε, χτύπαγε και έφτυνε και ο διαιτητής έκανε πως δεν έβλεπε. Αντίθετα σε εμάς έδωσε στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Χουβαρδά ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα, πιθανότατα, γιατί ζήλεψε το επιπέδου Super Leagueγκολ που πέτυχε. Επαναλαμβάνω δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα, δεν είναι για μας αυτοσκοπός, εμείς θέλουμε να μας παίζουν δίκαια.
Τέλος θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών, δίκαια θα κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο».