Τις ευχές του κοινοποίησε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας ΄΄με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου΄΄, προς ΄΄όλες τις ομάδες, στα μέλη του και σε κάθε συμμετέχοντα΄΄, για ΄΄υγεία κι εκπλήρωση των στόχων τους΄΄. Ενώ στην συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης αναφέρονται τα ακόλουθα: ΄΄Επιθυμεί δε να τονίσει και να προτρέψει παράλληλα, να θέσουμε ως προτεραιότητα την ευχαρίστηση της συμμετοχής στο άθλημα και σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε κύρια θιασώτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του ρόλου που επιτελεί κι αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνούμε. Πολύ περισσότερο στις ιδιαίτερες στιγμές που ζούμε.

Από την πλευρά μας, όλα μας τα μέλη, για μια ακόμα χρονιά θα καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για καλύτερες διαιτησίες, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, ώστε να διασφαλιστεί η ισονομία και να προφυλαχθεί το θέαμα. Πάντοτε, όμως, με κύριο γνώμονα την εφαρμογή των Κανόνων του Ποδοσφαίρου.

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύνδεσμος, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ, είναι πάντοτε στην διάθεση των ομάδων για την διενέργεια σεμινάριων κανονισμών, αλλά και γενικότερης ενημέρωσης σε θέματα διαιτησίας.΄΄

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του συνδέσμου, η ετήσια γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συνδέσμου, με την παρουσία και συμμετοχή 45 μελών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:΄΄Η συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή του Προέδρου και του Γραμματέα της ΓΣ. Τις θέσεις κατέλαβαν, με ομόφωνη απόφαση του σώματος, οι κ.κ. Αδάμ Γεώργιος και Κοντογιαννίδης Γεώργιος, αντίστοιχα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Φανός έκανε τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αλλά και της 3ετούς θητείας του Συμβουλίου. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο ταμίας κ. Παπακυριάκος που έκανε ανάλυση του οικονομικού απολογισμού κι ανάγνωσε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που πιστοποιούσε την ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου.

Τόσο ο διοικητικός, όσο κι ο οικονομικός απολογισμός υπερψηφίστηκαν από όλα τα παρόντα μέλη.

Κατόπιν διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες, με Εφορευτική Επιτροπή τους κ.κ. Καμπούρη Βασίλη και Κοντογιαννίδη Γεώργιο και την κα. Κοτταρά Ελένη.΄΄

Ο Σύνδεσμος των διαιτητών έκανε γνωστά και τ΄ αποτελέσματα των εκλογών, τα οποία είναι τα εξής (ψήφισαν-έγκυρα: 35): 

Τακτικά Μέλη

Βλάχος Γεώργιος 23
Βρακάς Χρυσοβαλάντης 28
Δάλλας Κωνσταντίνος 19
Κελεπούρης Ιωάννης 24
Μητρολιός Ιωάννης 27
Νέγρης Πρόδρομος 25
Σιαπλαούρας Χρήστος 28
Φανός Ελευθέριος 31
Χουντάσης Νικόλαος 22

Αναπληρωματικά Μέλη

Κασομούλης Γεώργιος 28
Περιβολάρης Ιωάννης 26

Τακτικά Μέλη για την Εξελεγκτική

Διαμάντης Χρήστος 20
Νέγρης Αβραάμ 29
Πάνος Γεώργιος 21

Αναπληρωματικά μέλη Εξελεγκτικής

Τρίκκας Κωνσταντίνος 15