Τάκης Αποστολίδης

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τάκης Αποστολίδης, μέλος του ΔΣ του ΟΠΕ Χαλκίδας, υπέβαλε την παραίτησή του (ΣΣ: για να μην την ″πληρώσει″ ο Όμιλος), εξαπολύοντας μύδρους, εναντίον της Διεύθυνσης του ΔΟΑΠΕΧ, αλλά κάνοντας και σοβαρές επισημάνσεις για την νέα Δημοτική αρχή της Χαλκίδας!
Το αντικείμενο; Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η εγκατάλειψή τους, η κακή διάθεσή τους, η έλλειψη συντήρησης και πολλά ακόμα!

Τι αναφέρει ο Τάκης Αποστολίδης, ο ″μέντορας″ του Χαλκιδέϊκου βόλεϊ:

″Αν κάποιοι θεωρούν πως ο αθλητισμός στη Χαλκίδα αφορά συγκεκριμένους συλλόγους και συγκεκριμένα αθλήματα είναι τραγικό και αν η νέα δημοτική αρχή που ψηφίστηκε, θέλει να δημιουργήσει πιο σοβαρό αθλητικό τοπίο θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης των συλλογών!
Πρέπει να αλλάξει την τακτική του ΄΄σκύψε-γλύψε-χάϊδεψε΄΄ για να τα πηγαινεις καλα με τον ΔΟΑΠΕΧ.
Επειδή λοιπόν εγώ θέλω να μπορώ να μιλάω χωρίς να κρύβομαι και επειδή μπορεί αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στον σύλλογο μου, τον ΟΠΕ Χαλκίδας, που αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί τη ΧΑΛΚΙΔΑ στη Β Εθνική του Βόλεϊ ανδρών, διεκδικεί άνοδο στις γυναίκες, έχει προκριθεί στη Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων και έχει αθλητές στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων

ΥΠΟΒΑΛΛΩ την παραίτησή μου,

γιατί κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία προκειμένου να δημιουργήσουν προσθετά προβλήματα στον σύλλογο που έχω την τιμή να είμαι εκλεγμένο μέλος της διοίκησης.
Θα ήθελα να αναφέρω στη νέα δημοτική αρχή πως δεν κάνεις ΄΄νέα κολεξιόν ΄΄ με ΄΄ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ΄΄!!!

Αν τόσα χρόνια δεν έχουν λυθεί σημαντικά προβλήματα και  αν έχουν δημιουργηθεί πολλά περισσότερα, πως αφήνεις την διοίκηση στα ίδια άτομα;
Μας κάλεσε η κυρία Αϊδίνη, με όλη την καλή της διάθεση να συζητήσουμε για τα προβλήματα των γυμναστηρίων και δίπλα της είχε ένα από αυτά!!!
Τον κύριο Γκούνη που σαν διευθυντής του ΔΟΑΠΕΧ έχει ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Δεν είναι τραγικό να γίνονται λάθη, το τραγικό είναι να επαναλαμβάνονται.
Τι να πρωτοαναφέρω τη μη συντήρηση των γηπέδων με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το παρκέ γιατί δεν καθαρίστηκαν τα λούκια, (σε δυο γήπεδα) την παραχώρηση του ΔΑΚ σε εταιρεία που διοργάνωσε έκθεση συστημάτων ψύξης-θέρμανσης χωρίς να παρθούν προφυλάξεις για το παρκέ…

Βέβαια για να απαριθμήσω όσα έχουν δει τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια θα πρέπει να γράφω μέρες!

Έχοντας λοιπόν υποβάλει την παραίτησή μου σε μια τελευταία προσπάθεια να βγω έξω από το σύστημα και να πολεμήσω με όποια μέσα μπορώ, καταστάσεις σαν κι αυτές που συνοπτικά περιέγραψα,

εγώ θα είμαι απέναντι

σε κάθε αυθαίρετη και άστοχη ενέργεια,

αντίθετα θα είμαι δίπλα

σε κάθε σωστό και δίκαιο απ’ όπου και αν προέρχεται…

Τάκης Αποστολίδης
τ. μέλος ΔΣ ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ