Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια να ενισχύσει την παρουσία του στην Γ´ Εθνική.

Ο Κώστας Κάραλης αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Αμβρυσέα Διστόμου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Θήβα, την Ενωση Ερμιονίδας, την Καλαμάτα, τον Αστέρα Βλαχίωτη και στα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού.

Ο Βαγγέλης Πατερίτσας αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου και της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σχεδόν στο σύνολο των αγώνων του πρωταιλήματος με τον Α.Ο. Χαλκίς και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Αστέρα Βατώντα.

Ο Εμιλιάνο Ράντζα είναι τερματοφύλακας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα της Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του Λαγκαδά και Πανααργειακού.

Ο Γιάννης Κουτρόπουλος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι μόλις 19 ετών και έρχεται από τον Παναργειακό, στον οποίο αγωνιζόταν από τις μικρές ηλικιακά κατηγορίες των υποδομών.