Είναι στιγμές που οι παρέες γράφουν ιστορία , είναι στιγμές που οι παρέες κάνουν τις απλές καθημερινές στιγμές σπουδαίες.

Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας το σκηνικό στήθηκε άριστα στον 96,5 FM, όπου o Γιώργος Λάμπρου μαζί με την Ελένη Μυτάκη έχουν μία από τις ποιοτικότερες εκπομπές του τοπικού ραδιοφώνου, φιλοξένησε στο στούντιο του σταθμού φίλους εκλεκτούς και καλούς.

Ο μίστερ ΄΄πρωινή αθλητική ενημέρωση΄΄ Νίκος Παπανταζής, μερίμνησε για το πρωτόκολλο των καλεσμένων, που ήταν όλοι ένας και ένας: ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός γυναικών Αντώνης Πριόνας, ο προπονητής της Προποντίδας Δημήτρης Ακριτίδης (που τραγούδησε κιόλας), ο προπονητής των Λουκισίων Δημήτρης Χαλίλης και φυσικά το επιτελείο του ΄΄Δυνατά & Αθλητικά΄΄ με τους Μανώλη Βέττα και Κώστα Λαγό στην κονσόλα του ήχου, τον Χρήστο Σεφερλή στις φωτογραφίες και τον Γιώργο Καλίτσα να απολαμβάνει την παρέα.

Ο κόουτς Γιώργος Λάμπρου έιχε φτιάξει μία λίστα με τραγούδια, που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, χωρίς όμως να βάλει μία γυναίκα τραγουδίστρια (γιατί; …αυτός ξέρει). Ο Στελάρας (Καζαντζίδης) συνάντησε τον Στράτο (Διονυσίου) , τον Μανώλη (Αγγελόπουλο), τις πενιές του Άκη Πάνου, του Κώστα Βίρβου, του Απόστολου Καλδάρα, του Πυθαγόρα και άλλων μεγάλων μέσα από τις φωνές των αξέχαστων Μπιθικώτση, Μενιδιάτη, Ρεπάνη, Μητροπάνου.

Το κρασί σπιτικό, παραγωγή της οικογενειακής Οινοποιίας Αντώνη Πριόνα και έγινε ανάρπαστο. Ομοίως τα γλυκά που έφερε η Ελένη Μυτάκη, τα εδέσματα ήταν εκλεκτά και ο πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου τα επιμελήθηκε  προσωπικά με άριστες επιλογές.

Η βραδιά έκλεισε μετά τα μεσάνυχτα με τους παρευρισκόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη μαγική ραδιοφωνική βραδιά.

Άλλωστε ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ 96,5 FM.