Ο ΠΓΑΟ Χαλκίδας ξεκίνησε την συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή Τακη Σπυρόπουλο ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος για την ακαδημία της ομάδας μας που εχει σκοπο την δημιουργία υποδομών. 

Ο Τάκης Σπυροπουλος εχει δουλέψει με επιτυχία σε συλλόγους που πάντα είχαν Υψηλούς στοχους. Οι ομάδες που εχει κάτσει στον πάγκο τους ο νεος τεχνικος του ΠΓΑΟ Χαλκίδας είναι….

Ακαδημία Ολυμπιακού Πειραιώς ( 15 χρονια )  – Αστέρα Βατωντα – Ηρακλή Ψαχνών – ΑΟ Στενής – Δοξα Ψαχνών – Δραπετσώνα – Κερατσίνι – Φοίνικας Ψαχνών – ΑΕΚ Χαλκίδας  – Καστέλα – ΑΟ Μαντουδιου – ΕΠΣ Πειραιά και περσι ήταν στην ΕΠΣ Ευβοίας.

 

Μετα την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την διοίκηση του ΠΓΑΟ Χαλκίδας ο προπονητής Τάκης Σπυρόπουλος δήλωσε 

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία που είναι η βάση των πάντων. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο κ Λεοντή και το Δ.Σ, Βαζουμε βάσεις να χτίσουμε κατι υγιές, να έχουν οι ποδοσφαιριστριες αγωνιστική βελτίωση και εξέλιξη, σωστη νοοτροπία με στοχο το fair play και το ευ αγωνίζεστε. 

Το Ευβοικο Γυναικείο ποδόσφαιρο πιστεύω ότι θα εξελιχθεί και ότι με την βοήθεια του θεου θα καμαρώσουμε ποδοσφαιριστριες σε Εθνικές ομάδες.