Με 3-0 επικράτησε ο Ταμυναικός της Αιδηψού στο Τσαρπάλειο Αθλητικό Κέντρο απέχοντας δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου με ηγέτη και σκόρερ τον Νικο Μαστροκώστα και εγγύηση και φύλακα άγγελο τον τερματοφύλακα Διαμαντή Ζωντο επικράτησε της Αιδηψού συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία έχοντας και δοκάρι με τον Βασίλη στο β’ ημίχρονο όπου και κυριάρχησε ολοκληρωτικά.

Η Αιδηψός του Θανάση Αναγνώστου πάλεψε για ένα ημίχρονο τον αγώνα χωρίς να κλειστεί και με τον Τίτο Μπιμπάι στο 26′ και τον Γάσπαρη στο 28′ ειχε τις καλές τις στιγμές στο παιχνίδι αλλά ο Διαμαντής Ζωντός δεν της επέτρεψε κάποιο τέρμα στον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Αναγνώστου φωνάζουν για τον καταλογισμό έμμεσου από όπου προήλθε το πρώτο γκολ του Ταμυναικού στο 21′ και γενικά έχουν μία “μουρμούρα”(video) για την διαιτησία της Χριστίνας Κούκουρα.

Ο Νικος Μαστροκώστας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με πέτυχε το 1-0(21′) μετά από πάσα του Στάμελου με σουτ, και πάσαρε στους Μώρο(52′)με ωραίο πλάσε το 2-0 και Μεταξά(55′) με κεφαλιά το 3-0. 

Τον αγώνα σφύριξε η Χριστίνα Κούκουρα με συνεργάτες τους Παναγιώτη Σέρρα και Χάρη Αντωνίου.

Ταμυναικός(Δ.Αντωνόπουλος):  Ζωντός, Β.Αναστασίου(61′ Φωτόπουλος),Πιλάτης,Ιδ. Αναστασίου (75′ Πέππας),Φωτιάς (46′ Βελαέτης), Μεταξάς (61′ Πομαρές), Μώρος, Κούτρας, Σταμέλος (46′ Ποδαράς), Μαστροκώστας, Μανδράκας.

Αιδηψός(Θ.Αναγνωστου): M.Μπιμπάι, Φώτου(66′ Πρέντι), I. Βασιλείου (40′ λ.τ. Μαργκεγκάι),Ε. Γιουκάι (66′ Μανδέλος), Α.Γιουκάι (66′ Καρμάι),Σαμπάι(66’Μανδέλος), B.Σαββόπουλος (52′ Αναγνώστου),X.Βασιλείου, Μακρής, Τ. Μπιμπάι, Γάσπαρης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ