Με 2-1 επικράτησε ο Ταμυναικός του Απόλλων Ερέτριας στο “Τσαρπάλειο” και εδραιώθηκε στην 2η θέση της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Δημήτρης Αντωνόπουλου μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο που κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ του Βασίλη Αναστασίου στο 15′ και του Kofi Υadom  στο 16′ μετά από ασίστ του Βρέτου εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών του προπονητή του στο β’ μέρος με αποτέλεσμα να κινδύνεψε ακόμα και να ισοφαριστεί έχοντας την καλύτερη στιγμή του στο 91 με τον Kofi Yadom να αστοχέι σε τετ α τετ.

Ο Απόλλων Ερέτριας με τον Γιάννη Καρβέλη απέναντι στην πρώην ομάδα του ξύπνησε μετά το 2-0 και ανέβασε την απόδοση του στο β’ ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μώρο σε τετ-α-τετ στο 65′, και  μείωσε με τον Τρεγκάι στο 67′ σε 2-1 στην συνέχεια έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με τους Τρεγκάι και Μώρο χωρίς να ισοφαρίσει φεύγοντας ηττημένος από το Αλιβέρι.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους Άγγελο Παππά και Βαγγέλη Λειβαδιτάκη.

Ταμυναικός(Δ.Αντωνοπουλος): Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης, Β. Αναστασίου, Μεταξάς (72′ Βελής), Γιαντόμ, Σπυράκης, Σίμωσης, Λάμπρου (88′ Πομάρες), Βρέττος.

Απόλλων Ερέτριας(Γ.Καρβέλης): Τόρα, Καραμπέτσος (46′ Παντελής), Πετράκης (87′ Τσίγκας), Σμπιλήρης, Μπισμπικόπουλος,  Κικίδης (67′ Τρεγκάι), Μώρος, Μουτουσίδης, Μπασούκος, Αντζέλι, Σταματάκος (46′ Λάμπρου).