Σπουδαίο φιλικό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες Ταμυναικό και Αρτάκη  εν όψιν έναρξης των νέων πρωταθλημάτων.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα με καλή κυκλοφορία μπάλας,πίεση ψηλά , και αρκετούς αυτοματισμούς δείγμα της καλής χημείας που έχει η ομάδα του Γιαννη Καρβέλη.

Ο Ταμυναικός στερήθηκε τις υπηρεσίες των Βρέττου και Κουτσαυλή, Ζαχαριά, Σπυράκη αλλά έχει πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα Γιάννης Λάμπρου ο Τραχηλιωτης επιθετικός παρότι ήρθαν καλοί και σπουδαίοι επιθετικοί στο Ταμυναικό με την απόδοση του στα φιλικά έχει βάλει δύσκολα στον Λουκισαίο προπονητή των Αλιβεριωτων.

Η Αρτάκη του Κώστα Κλάδη δείχνει να βασανίζεται ακόμα στον “άσσο” με τους Ράντζα , και Ναβροζίδη να διεκδικούν την θέση βασικού χωρίς να αποφύγουν λάθη που δεν θα συγχωρούνται στο πρωτάθλημα, πονοκέφαλος ο τραυματισμός του Μπαλαμπάνη σε τροχαίο, αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά ο νεαρός Τσίγκας που έβγαλε και την ασίστ στΟ δεύτερο γκολ του ΑΟΝΑ.

Το σκορ άνοιξε ο Λάμπρου στο 26′ με απ ευθείας χτύπημα φάουλ(έχει ευθύνη ο Ράντζα) έκανε το 1-0 στο η ισοφάριση σε 1-1 ήρθε για την Αρτάκη στο 39′ από τον Δημητρη Χατζηστάμου εμεταλευτηκε ανακατωσούρα στην άμυνα του Ταμυναικού, το 1-2 και την ολική ανατροπή έκανε στο 60′ ο Δημήτρης Βεζυρτζόγλου μετά από ασίστ του νεαρού Τσίγκα, το σκορ 1-3 έκλεισε ανοίγοντας λογαριασμό με την φανέλα του ΑΟΝΑ με κοντινή προβολή στο 89′ ο Θ.Χαραλαμπιδης.

Το αγώνα σφύριξε ο Δ. Καλαμάτας με συνεργάτες τους Θοδωρή Μαρίνο και Βαγγέλη Λειβαδιτάκη.

Ταμυναικός(Γ.Καρβέλης): Ν. Μητακίδης, Δήμου,  Πιλάτης, Κούτρας, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Λάμπρου, Μεταξάς, Τόρα, Γιαντόμ, Αγγελάτος. Αναπληρωματικοί: Κροκόδειλος, Ποδαράς, Πομαρές, Τσάβαρης, Καραβάς, Χαχόλι, Θανάσης, Φωτόπουλος, Α. Μητακίδης

Αρτάκη(Κ.Κλάδης): Ράντζα, Κολιόπουλος, Τσίγκας, Μπελίτσος, Καραμπάς, Ντελέκος, Μαυρόπουλος, Καραντάκης, Βεζιρτζόγλου, Χατζηστάμου, Λούκας.

Αναπληρωματικοί: Σπανός, Μαστροκώστας, Χαραλαμπίδης, Λειβαδίτης, Ζαχαρόπουλος, Βελής, Στούπας, Μακρής, Σαχίνης, Κουτρόπουλος, Ναβροζίδης

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ