Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Ταμυναικός επικράτησε του Αυλώναρίου με 2-0 στο Τσαρπάλειο.

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου επικράτησε σχετικά εύκολα χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της είχε την ουσία όμως στο παιχνίδι της  που της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το Αυλωνάρι του Γιάννη Μπασούκου σε μέτρια μέρα αγωνιστικά επηρεάστηκε από το γρήγορο αυτογκόλ του Βασίλη Καρατζά και αποδέχθηκε την ήττα του μετά το 2-0 με πέναλτι του Γιάννη Σίμωση.

Στο 9′ από σέντρα του Βασίλη Αναστασίου ο Βασίλης Καρατσζάς με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του κάνοντας το 1-0 για τον Ταμυναικό.

Στο 69′ μετά από σέντρα του Λεωνίδα Πιλάτη ο  Γιάννης Λάμπρου ανατράπηκε από τον Γιώργο Μαστροκώστα ο διαιτητής Χρήστος Σιαπλαούρας που ήταν στα τρία μέτρα έδειξε την εσχάτη των ποινών που ο Γιάννης Σίμωσης ευστόχησε κάνοντας το 2-0 για τον Ταμυναικό.

Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Βασίλης Τσαλιαγκός από τον διαιτητή Γιώργο Λάμπρου για εξύβριση.

Τον αγώνα σφύριξε ο Χρήστος Σιαπλαούρας με συνεργάτες την Ελένη Κοτταρά και Γιώργο Νικολάου.

Ταμυναικός (Δ.Αντωνόπουλος): Τσάβαρης, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης, Β. Αναστασίου, Ιδ.Αναστασίου (83′ Βελής), Γιαντόμ (81′ Σκανδάλης), Λάμπρου, Σίμωσης (73′ Σπυράκης), Ζαχαριάς (65′ Μεταξάς), Βρέττος.

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κιούσης, Κόκκος (55′ Ρουμπής), Μαστροκώστας, Καρατζάς, Β. Κοκκάλας, Καράπας, Θανάσι (46′ Καρλής), Ντραγκότι, Τσαλιαγκός, Γ. Κοκκάλας (88′ Μπάρντι), Μανδράκας (84′ Παππάς).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ