Διπλή ενίσχυση για τον Ταμυναικό Αλιβερίου με την απόκτηση των Νίκο Κούτρα και Παναγιώτη Τσούτση αμφότεροι από τον Ηρακλή Ψαχνών… Στην ομάδα των Ψαχνών οι δύο ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού, προερχόμενοι από τον Ελλήσποντο και την Καστέλλα… Σίγουρα η ″πολυκοσμία″ και ο πλουραλισμός του Ηρακλή Ψ., στις θέσεις που παίζουν οι δύο ποδοσφαιριστές, δεν άφηνε και μεγάλα περιθώρια, για περισσότερο χρόνο συμμετοχής! Έτσι με την σύμφωνη γνώμη και του Ηρακλή Ψ. αναζήτησαν ομάδα όπου θα παίζουν περισσότερο ποδόσφαιρο και έτσι κατέληξαν, στον Ταμυναϊκό, όπου ο Ν. Κούτρας θα βρει και πάλι τεχνικό, έναν παλιό του γνώριμο, τον Γιάννη Καρβέλη…

Η ανακοίνωση του Ταμυναικού:

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 2 ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.

Νίκος Κούτρας
Παναγιώτης Τσούτσης

Ο Νίκος Κούτρας είναι 26 χρονών και αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν μέσος έχει αγωνιστεί σε Ευβοϊκό Αγ.Νικολάο, Κύμη (Γ’ Εθνική), Απόλλωνα Ερέτριας, Ελλήσποντο Ν.Λαμψάκου, και Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Παναγιώτης Τσούτσης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνισθεί στις ομάδες Παντριαδικό , Α.Π.Ο. Καστέλλας και Ηρακλή Ψαχνών.