Με 2-1 επικράτησε ο Ταμυναικός του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου στο Τσαρπάλειο Στάδιο του Αλιβερίου.

Οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα παιχνίδι τελευταία προβλημάτισαν με την διάρκεια στην απόδοση τους εμφανίζοντας προβλήματα κόπωσης στο β’ ημίχρονο μετά από ένα πρώτο μέρος που ήταν κυρίαρχοι χάρη στον εκπληκτικό για ακόμα ένα παιχνίδι Γιάννη Μώρο που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ταμυναικός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο 30λεπτο  έχασε ευκαιρίες πέτυχαν δύο γκολ αλλά είχε και σε εξαιρετική μέρα σε όλο το παιχνίδι τον τερματοφύλακα Διαμαντή Ζωντό που όπου χρειάστηκε είπε παρόν στα μετόπισθεν του Ταμυναικού.

Στο 3’ λεπτό ο Μώρος γύρισε στον Βογιατζή με το σουτ του τελευταίου να διώχνει προ της γραμμης ο Κικιδης.

Στο 10’ μετά από μπαλιά του Ντόβολη ο Μώρος πλάσαρε ψύχραιμα τον Τόρα κάνοντας το 1-0 για τον Ταμυναικό.

Στο 22’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ελλήσποντου ο Μώρος με πλασέ νίκησε τον Τόρα και 2-0 για τον Ταμυναικό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκονται μόλις στο 23’ του αγώνα πίσω στο σκορ με 2-0 και χάρη στην αστοχία των επιθετικών του Ταμυναικού δεν ήταν πίσω στο παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ, είχαν ευκαιρίες με Νάτση και Στρατή να σταματιούνται από τον εξαιρετικό Ζωντό.

Στο 44’ ψιλοκρεμαστό σουτ του Μπινιάκου εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζωντός.

Στο β’ ημίχρονο ο Ταμυναικός απείλησε με σουτ του Μπράχα στο 53’ να διώχνει σε κόρνερ ο Τόρα, είχε δοκάρι στο 54’ μετά από κόρνερ του Ντόβολη και κεφαλιά του Βογιατζή, και στο 57’ μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ και πάσα του Μάνου Αναστασίου ο Ντόβολης σούταρε με τον Μαλλιαρη να διώχνει προ της γραμμής σε κόρνερ.

Στο 62’ ο Γιώργος Κρόκος περνάει στο παιχνίδι του Ανέστη και Γιαλό και ο Ελλήσποντος αλλάζει άρδην αγωνιστικό πρόσωπο , πρώτα στο 64’ ο Κατσίμπρας βρίσκει στην καρδιά της άμυνας του Ταμυναικού τον Μπινιάκο και αυτός νικιέται σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ δις από τον Ζωντό που κρατά το μηδέν.

Στο 66’ ο Βαγγέλης Ανέστης ξεκίνησε και τελείωσε την φάση , πρώτα πάσαρε στο Νατση που με ωραία πάσα βρήκε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στην καρδιά της άμυνας του Ταμυναικού και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Διαμαντή Ζωντό μειώνοντας σε 2-1 δίνοντας  νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση είχαν μια καλή στιγμή με το Γιαλό , με τον Ταμυναικό να έχει καλή αμυντική λειτουργία χωρίς να απειλήσει να κρατά το 2-1 και να παίρνει την πολύτιμη νίκη, πριν το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον ΑΟ Χαλκίς.

Τον αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελέντζας με συνεργάτες τους Περικλή Δελχά και Άγγελο Παππά.

Ταμυναικός(Β.Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας, Δήμου, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου (59′ Σταματούκος), Βογιατζής (90′ Φωτιάς), Γ. Ντόβολης (84′ Μανδράκας), Μπράχα (59′ Κοτρογιάννης), Μώρος(84 Πομάρες),Βρέττος.

Ελλήσποντος(Γ.Κρόκος): Τόρα, Κικίδης, Νάτσης, Αγγελάτος, Ντούκα, Μπασινάς (62′ Γιαλός), Στρατής (62′ Ανέστης), Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Πέτσας (82′ Χατζηλάμπρου), Μάλλιαρης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ