Πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο Τσαρπάλειο Στάδιο ανάμεσα στο Ταμυναικό και την Θήβα με την ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη να επικρατεί με 3-2 με ανατροπή στο σκορ αυτής του Γιάννη Καραμπά και  να παίρνει την φιλική νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΑΟ Θήβα τίμησε με πλακέτα που δόθηκε στην οικογένεια του αείμνηστου Νικου Καλοκαιρινού που αγωνίστηκε στην βοιωτική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες των Μάνου και Βασίλη Αναστασίου Γιάννη Μώρου, Γιάννης Τσολάκου, και του Παντελή Βογιατζή.

Ο Ταμυναικός  έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο  «ΤΟΤΑΛ FOOTBALL»  με καλή συνοχή στις γραμμές πολύ καλή κυκλοφορία , πάντα επικίνδυνος στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, έβαλε όμως και νέα συστατικά στο παιχνίδι του όπως η πίεση ψηλά , για να εμποδίσει και να κλέψει μπάλες όταν ο αντίπαλος ξεκινά το χτίσιμο της επίθεσης.

Σε γενικές γραμμές ο Ταμυναικός έδειξε ομάδα συνόλου στην φιλική αναμέτρηση που δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Σίγουρα ξεχώρισε η παρουσία του Σούλη Ποδαρά που έδειξε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, ο νεαρός Πόγκας στα δεξιά   θρασύς και με σωστή παρουσία τακτικά και αγωνιστικά, η επιστροφή του «πολεμιστή» Δημήτρη Μανδράκα, και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην γράψω για την ποδοσφαιρική φιγούρα που λέγεται Δημήτρης Ντούρμας και είναι έτοιμος για το μεγάλο come back.

Η Θήβα του γνωστού μας Γιάννη Καραμπά έδειξε ότι ορθά επενδύει στην υπέροχη πιτσιρικαρία που διαθέτει και πήγε εξαιρετικά στα πρωταθλήματα υποδομών της Βοιωτίας, στη Ευβοϊκή τριάδα Γεωργίου, Κολιόπουλο, Ζαχαριά με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρική ομόρφιάς, αλλά και στον έμπειρο Κοτώρο, και τον εξαιρετικό επιθετικό Μπεσού.

Θα σταθούμε στο Νικο Ζαχαριά και θα δώσουμε τα εύσημα στον Γιάννη Καραμπά που πραγματικά δείχνει να αναγεννά ποδοσφαιρικά χρησιμοποιώντας τον στην φυσική του θέση σαν ένα μοντέρνο 10αρι μπροστά από τα δύο χαφ σε ελεύθερο ρόλο να πατάει παντού στο χορτάρι να μαρκάρει, να δημιουργεί,  και να θυμίζει τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε στα γήπεδα της Μακεδονίας.

Τα γκολ του αγώνα :

15’ Μετά από σέντρα του Φίλη ο Μπεσού με κοντινη προβολήέκανε το 0-1 για την Θήβα.

18’ Σουτ του Σούλη Ποδαρά η μπάλα στην πλάτη του Παναγιώτη Γεωργίου και στα δίχτια του Κατσαμπέκη για το γρήγορο 1-1 για το Ταμυναικό.

22’ Είχαμε ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς από τον Νικο Ζαχαριά με τρομερό γυριστό έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Διαμαντή Ζωντού για το 1-2 των Βοιωτών.

43’ Ο Γιώργος Ντόβολης πάσαρε στον Σταματούκο αυτός ανατράπηκε από τον Κοτώρο την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τρεπεκλής  που έκανε το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο για τον Ταμυναικό  με τους Τρεπεκλή και Μπράχα.

80’ Μετά από λάθος της άμυνας της Θήβας και του τερματοφύλακα Κατσαμπέκη ο Ρόελ με δυνατό σουτ έκανε το 3-2  δίνοντας και την νίκη στην ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη.

 

Το αγώνα σφύριξε ο Δημητρης Χουλιάρας με συνεργάτες τους Αντώνη Ιωάννου και Γιώργο Κοντογιαννίδη.

Ταμυναικός(Β.Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας, Καρατζάς, Φωτιάς, Δήμού, Πέππας, Ντόβολης, Σταματούκος, Μπράχα, Ποδαράς, Τρεπεκλής.

Αγωνίσθηκαν και οι : Τσούμαρης, Ανέστι, Μαδράκας, Παπαδημητρίου, Ρόελ, Πέππας Κ., Ντούρμας.

ΑΟ Θήβα(Γ.Καραμπάς): Κατσαμπέκης, Κολιόπουλος,Τσάμης, Γεωργίου Π., Αθανασίου, Κοτώρος, Φίλης, Μέρμυγκας, Μπεσού, Ζαχαριάς, Καλαμάρης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Στάντζος, Παπαδόπουλος, Κουράντος, Κωνσταντινόπουλος, Κασμάς, Πέρρας, Νικήτας, Γεωργίου Γ., Σινκ, Μπούτσικος, Μπότσης.

Για περισσότερες φωτογραφίες  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ :