Σε ένα αγώνα που είχε δύο πρόσωπα ο Ταμυναικός επικράτησε του βελτιωμένου σε σύγκριση με αλλά παιχνίδια Λήλα Β. με σκορ 2-0.

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη είχε δύο εξαιρετικές στιγμές για να πετύχει καποιο τέρμα και οι δύο ευκαιρίες του “Ποταμού” ‘έγιναν από τον Κριστιάν Μπαλόζι η πρώτη στο 10′ οταν το σουτ αποκρούστηκε από τον Μιτακίδη και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το το δοκάρι της εστίας του , και η δεύτερη στο 19′ όταν μόνος μέσα από την μικρή περιοχή αστόχησε.

Στο β΄ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Ταμυναικό να μπαίνει αποφασισμένος στον αγώνα και μέσα σε 7′ να καθαρίζει το ματς.

Στο 53′ ο Πομάρες με πλασέ έκανε το 1-0 για να έρθει ο ίδιος παίχτης στο 60′ με πανομοιότατο τρόπο και να γράψει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Ταμυναικός πλησίασε και σε τρίτο τέρμα με τον Τσούτση στο 70′ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Τόρα.

Ταμυναικός(Γ.Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος, Πιλάτης, Κουτσαυλής (80′ Δήμου), Βασ. Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου, Τσούτσης (90′ Κροκόδειλος), Κούτρας, Λάμπρου (85′ Μάλλιος), Πομάρες (90′ Αργύρης), Βρέττος.

Ληλας Β.(Τ.Ταυταρίδης): Τόρα, Χαζαρίδης (85′ Βάθης), Ευαγγελινός (70′ Πεσχύρας), Κικίδης, Μπαλόζι, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (80′ Ζευγολάτης), Μακρής, Τσαλιαγκός (90′ Βαζούρας),CURRA