Ο Ταμυναικός συνεχίζει δυναμικά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς σε μια χρονιά που η ομάδα του Αλιβερίου έχει πολύ υψηλούς στόχους που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση τονώνοντας ακόμα περισσότερο με ποιότητα την μεσαία γραμμή με την απόκτηση του μέσου Νεκτάριου Κονόμι που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα της Μακρυκάπας την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Νεκτάριος Κονόμι έρχεται στην ομάδα του Ταμυναικού για να αποτελέσει μια ακόμα ποιοτική λύση στην μεσαία γραμμή για τον προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Αλιβερίου να κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε μετά από 7 χρόνια και πάλι.

ΣΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΝΟΜΙ

Το Δ.Σ. του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι απέκτησε τον ποδοσφαιριστή ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΟΝΟΜΙ.

Ο Νεκτάριος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο νεοαποκτηθης παίχτης του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ, ΑΡΤΑΚΗ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ και την περσινή περίοδο στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ από όπου τον απέκτησε η ομάδα μας.

Νεκτάριε καλώς ήρθες στον ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες στην νέα σου ποδοσφαιρική στέγη.