Ο Ταμυναϊκός στο 2ο παιχνίδι προετοιμασίας, βρέθηκε αντιμέτωπος, στο ″Τσαρπάλειο″, του Αλιβερίου με την ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού την Προοδευτική!
Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα της Προοδευτικής, αλλά και με ένα ρόστερ που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες της Β’ & Γ’ Εθνικής, νίκησε δίκαια και έδειξε ότι η επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες, είναι καθαρά ζήτημα χρόνου! Ο κόουτς Κυριάκος Μίχας, χρησιμοποίησε και τους 23 παίκτες που είχε στην διάθεσή του και αναμφισβήτητα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα κάνοντας διάφορες δοκιμές!
Ο Ταμυναϊκός του Γιάννη Καρβέλη, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ανάλογα και με το χρονικό σημείο της προετοιμασίας, κυρίως μετά τον αιφνιδιασμό των φιλοξενούμενων στο α’ 15λεπτο του αγώνα… Σίγουρα ο κόουτς-Καρβέλης, είδε αρκετά πράγματα σ’ αυτό το παιχνίδι, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα…
Θα είναι παρακινδυνευμένο και οπωσδήποτε πρόωρο να κάνει κάποιος κριτική και να βγάλει συμπεράσματα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Απλά θα αναφέρουμε ότι με την εικόνα που παρουσίασε ο Ταμυναϊκός, μετά το 15′ και μέχρι το 75′, σίγουρα δικαιούτο κάτι περισσότερο από το ένα γκολ που πέτυχε…

Τα γκολ και τα δοκάρια:

  • στο 5′ αντεπίθεση ταχύτατη των ″βυσσινί″ και ο Κιάφα από κοντά ανοίγει το σκορ, 0-1!
  • …και πάλι αιφνιδιάζεται στο 12′ η άμυνα του Ταμυναϊκού, για να έρθει ο Παπαδόπουλος και να κάνει το 0-2!
  • στο 33′ από ωραία μπαλιά του Αγγελάτου, ο Γκ. Τόρα από κοντά με ψύχραιμο πλασέ, μειώνει σε 1-2!
  • στο 47′ ο Παν. Βρέττος, με κεραυνό ξαφνικό, από τον άξονα και έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Μπαντίκου!
  • στο 66′ εξ επαφής ο Ταμπάκης, σημαδεύει και αυτός το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζαβαρή!
  • …το χρονόμετρο έδειχνε το 82′ και ο Τζαβαρής αρκετά έξω από την περιοχή σουτάρει ευθύβολα και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Τζαβαρή, κάνοντας με το πολύ όμορφο αυτό γκολ το τελικό 1-3!

Άνετο απόγευμα για τον έμπειρο διαιτητή Στέλιο Φώτη και τους συνεργάτες του Αντώνη Ιωάννου και Γιάννη Κελεπούρη!
Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε 1′ σιγή στην μνήμη του χαμένου πρόσφατα, διοικητικού παράγοντα της ΕΠΣΕ, που καταγόταν από την περιοχή Φώτη Αναστασίου (πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ταμυναϊκού, Μάνου Αναστασίου).

*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου, Λεων. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Βασ. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Βρέττος, Σπυράκης, Γκ. Τόρα, Κόφι Γιαντόμ,, Δ. Αγγελάτος (έπαιξαν επίσης και οι: Τζαβαρής, Φωτόπουλος, Μεταξάς, Κούτρας, Λάμπρου, Πομαρές, Θανάσης, Περήφανος, Σπανός, ΠΟδαράς, Ζαχαριάς, Καραβάς και Πέππας).

*ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κυριάκος Μίχας): Μπαντίκος, Χουστουλάκης, Ρόππας, Θεοδώρου, Βαττής Γκόκας, Μητρόπουλος, Νάκα, Παπαδόπουλος, Ατματζίδης, Κιάφα, (έπαιξαν και οι: Μύρκος, Αποστόλου, Ντριζάρι, Βαρσαμίδης, Γαβράς, Μόσχος, Ίσμαελ, Κύβελος, Νούχα, Νάστος, Ταμπάκης και Σκαρδαδώνης).

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ