Στο γήπεδο του Δύστου, ο Ταμυναϊκός πέρασε το εμπόδιο του Αυλωναρίου με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με αποστολή 12 παιχτών και κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού των γηπεδούχων για σχεδόν 40 λεπτά βρίσκοντας μάλιστα τον τρόπο να μπουν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο η αποτελεσματική αντίδραση του Ταμυναϊκού πριν κλείσει το ημίχρονο και η αποβολή του Μαστροκώστα διατάραξαν τις ισορροπίες εντός αγωνιστικού χώρου κάνοντας το δρόμο των γηπεδούχων πιο εύκολο.

Στο 39′ το Αυλωνάρι πήρε το προβάδισμα με το πλασέ του Γλύκου μετά από φάουλ του Ανδρέου

Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους που κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ πριν την ανάπαυλα. Μέσα σε δύο λεπτά, αρχικά ο Καρατζάς με σουτ και έπειτα ο Μπράχα με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Τερπεκλή μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1.

Η επίτευξη του δεύτερου τέρματος προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, θεωρώντας ότι ήταν λανθασμένη η υπόδειξη κόρνερ, με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη ο Μαστροκώστας.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα, σε συνδυασμό με την ελλιπή αποστολή των φιλοξενούμενων, έδωσε την ευκαιρία στον Ταμυναϊκό να “καθαρίσει” το ματς πάλι με τους ίδιους “δράστες”.

Στο 54′ ο Καρατζάς με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κελάι και 10 λεπτά αργότερα ο Μπράχα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το Αυλωνάρι των 10 παιχτών έβγαλε αντίδραση και στο 76′ ο Κοκκάλας με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζωντού και έγραψε το τελικό 4-2.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου (68′ Τσούμαρης), Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Ανγκέλι (63′ Ντόβολης), Σταματούκος, Πέππας Γ. (68′ Πόγκας), Μπράχα, Ντούρμας (63′ Πέππας Κ.), Τρεπεκλής (68′ Μανδράκας).

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γ. Μπασούκος): Κελάι, Νόνας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου, Γλυκός, Κοκκάλας, Ντραγκότι, Βογιατζής.