΄΄Όλα τα λεφτά΄΄ ήταν το τελευταίο 10λεπτο του αγώνα στο ΄΄Τσαρπάλειο΄΄ του Αλιβερίου, ανάμεσα στον Ταμυναϊκό και τον Αστέρα Βατώντα! Οι γηπεδούχοι, προέρχονταν από μια πολύ σπουδαία και μεγάλη νίκη με 4-0, μέσα στο Καλοχώρι/ Παντείχι, ενώ οι φιλοξενούμενοι από μια σειρά καλών εμφανίσεων, που πιστοποιούν την συνεχή ανοδική τους πορεία!

Ο Αστέρας του Γιάννη Λεσγή ήταν πολύ καλός και ΄΄κοίταξε στα μάτια΄΄ τον μεγάλο του αντίπαλο, διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα! Ο Ταμυναϊκός του Γιάννη Καρβέλη, βρέθηκαν γενικά σε μια μέτρια μέρα και με αρκετή δόση τύχης στην εκπνοή του αγώνα πήραν το 3ποντο!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΙΛΑΤΗΣ

Ο Ταμυναϊκός είχε την ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα το σκορ στο 43’ από τα 11 μέτρα, όμως ο αρχηγός Λεων. Πιλάτης ΄΄σπατάλησε΄΄ την ευκαιρία αυτή!
Στο 43’ λοιπόν, ο Κοτρώτσιος προσπαθεί να διώξει όμως αυτό γίνεται με το χέρι, πέναλτι, που αναλαμβάνει ο ΛΠιλάτης, για να εκτελέσει, κάτι όμως που δεν το κατάφερε, αφού έστειλε την μπάλα, στο μέσον της εστίας και ο πορτιέρε του Αστέρα, Ντελέκος, απέκρουσε σχετικά άνετα την μπάλα που πήγε στο κέντρο της εστίας του!

Παν. Σκριβάνος

Στο 2ο  μέρος οι φιλοξενούμενοι του Αστέρα συνέχισε να πιέζει με κάθε τρόπο τον Ταμυναϊκό!
Η πίεση αυτή απέδωσε στο 81′ όταν ο Παν. Λ. Σκριβάνος (μεταγραφή του Ιανουαρίου) έφυγε πανέξυπνα στην κόντρα και φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή, νίκησε και τον Μυτακίδη κάνοντας το 0-1, που ήταν μια πραγματική ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους.

Γιώργος Κοκκάλας

Μπροστά στο φάσμα της πρώτης ήττας εντός έδρας, ο Ταμυναϊκός, πέρασε στην αντεπίθεση και τελικά με ΄΄δράστη΄΄ τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Κοκκάλα, που είχε μπει αλλαγή στο 60′, έφερε τα πάνω κάτω!
Στο 89′ λοιπόν ο Ερετριανός στράϊκερ Γ. Κοκκάλας με κεφαλιά έκανε το 1-1, φέρνοντας τρο παιχνίδι στα ίσια και στο 2’ των καθυστερήσεων (90+2’), ο ίδιος πάλι με κεφαλιά στο έκανε το 2-1, κάνοντας την ολική ανατροπή και χαρίζοντας στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη, αφήνοντας ταυτόχρονα τους Βατωνταίους στα ΄΄κρύα του λουτρού!

Διαιτητές: Δημήτρης Καλαμάτας  (Γιάννης Σπανός – Κώστας Αργύρης)

*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μυτακίδης, Φωτόπουλος (Κ. Πιλάτης), Λέων. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Κρόκος (46′ Πομάρες), Κούτρας, Λάμπρου, Τσούτσης (60′ Γ. Κοκκάλας), Βρέττος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιάννης Λεζγής): Ντελέκος, Κοτρώτσιος, Κικίδης, Τσώκος, Ντούκα, Χασανλάρι, Γκέκας, Γούναρης, Τζαφέρος (53′ Νεσίμι), Π. Λ. Σκριβάνος, Ματράκας (86′ Κατόλης).