Ένα πολύ ωραίο ματς χορταστικό σε θέαμα και σε γκολ έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη, λόγω εργασιών στο ″Τσαρπάλειο″, ανάμεσα στον Ταμυναϊκό και στον Ελλήσποντο για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Εύβοιας.

Ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ το 15’  με τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ο Κουτσαυλής, ενώ ο Πομάρες στο 45΄ με σουτ έξω απ’ την περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ελλήσποντος μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι και Ντουλελλάρι μείωσε σε 2-1 στο 54΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ταμυναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Παριανού στο 81΄ ενώ ο Ελλήσποντος μείωσε σε 3-2, στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι με τον Ντουλελάρι και ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα!

Να σημειώσουμε πως ο Ταμυναϊκός είχε δοκάρι με τον Τσούτση στο 81′.

Ταμυναϊκός (Καρβέλης): Γούναρης, Φωτόπουλος (46΄ Δήμου), Πιλάτης, Κουτσαυλής (80΄ Παριανός), Αναστασίου Β., Αναστασίου Ιδ., Πομάρες, Κούτρας, Λάμπρου (46΄ Ποδάρας) (91΄ Λουκάς), Τσούτσης, Βρεττός

Ελλήσποντος (Τοκπασίδης): Σπάχο, Κορκόβελος (60΄ Κολλιόπουλος), Κουτσαυλής (65΄ Μπατζέλης), Κουσέρης, Αυλωνίτης, Χύσκα, Ρουμπής, Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος (90΄ Μπασινάς), Λάζρι, Μπούρικας (74΄ Μπακλαγεμέζης)

Διαιτητής: Δανιηλίδης Βοηθοί: Τσιφλάκος – Ρέτσας