*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Στο γήπεδο του Αλιβερίου, μετά από 8 συνεχείς νίκες, ο Ταμυναϊκός είχε την πρώτη του απώλεια βαθμών, σε εντός έδρας παιχνίδι…
Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη, φαίνεται να περνάει μια κάμψη, μετά από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, κάτι βέβαια φυσιολογικό για μια νέα ομάδα!
Μετά την πολύ δύσκολη νίκη, με ανατροπή μάλιστα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Αστέρα Βατώντα (2-1), στο Αλιβέρι, ήρθε το παιχνίδι στην Καστέλλα, με την ουραγό τοπική ομάδα, όπου και εδώ με ανατροπή στην εκπνοή του αγώνα, η ομάδα του Αλιβερίου, πήρε δύσκολη νίκη…!
Αυτή την αγωνιστική, παίζοντας στο Αλιβέρι με την Μακρυκάπα, ο Ταμυναϊκός δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη, μετά από μια μέτρια γενικά εμφάνιση!
Ένα άχρωμο α’ ημίχρονο ανέβασε κάπως την απόδοσή του στο β’ μέρος, έκανε μερικές καλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων…
Από την άλλη μεριά οι ΄΄Λύκοι΄΄ της Μακρυκαπας, με πολύ έξυπνη τακτική και 2πλή ζώνη άμυνας, παρατάχθηκε στο ΄΄Τσαρπάλειο΄΄, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και κατάφεραν οι παίκτες του Νικ. Κιαπέκου, να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο πόντο, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας! Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία μέσα στο Βασιλικό με τον Λήλα (1-1), ακολούθησε το 0-3 μέσα στην Καστέλλα και τώρα το 0-0, μέσα στο Αλιβέρι!

Διαιτητής ήταν ο Βαλάντης Βρακάς, με συνεργάτες τους Γιάννη Κελεπούρη και Άκη Νέγρη.
*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος, Λεων. Πιλάτης, Αθ. Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Πομάρες (63′ Κρόκος), Κούτρας, Κοκκάλας (48′ Λάμπρου), Π. Τσούτσης (77′ Κ. Πιλάτης), Βρέττος.

*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Ι. Καρκαλής, Τσουμάνης, Μπασινάς, Ν. Γκίκας (86′ Βουρδάνος), Σεχάι (73′ Βαξεβάνης), Μαντάς, Σίδερης, Π. Κουτσαυλής (4′ λ.τ. Κούκουρας).