Υπηρέτησε για πολλά χρόνια την ομάδα του Ταμυναϊκού και ήταν ένας από τους παίκτες που έγραψαν ξεχωριστή ιστορία στην ομάδα του Αλιβερίου…

Βασ. Φωτιάς: Πρωταθλητής με την φανέλα του Ταμυναϊκού!

Ο Βασίλης Φωτιάς, αφού φόρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα της μεγάλης ποδοσφαιρικής του καριέρας, κύρια τα χρώματα του Ταμυναϊκού, αλλά και του ΑΟ Κύμης, του Άρη Αγ. Ιωάννη και του ΑΟ Αυλωναρίου, στα 40+ του ″κρέμασε″ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια…

Έτσι δεν είπε ″όχι″ στο κάλεσμα του Ταμυναϊκού, για ν’ αναλάβει, να υπηρετήσει την ομάδα από άλλο πόστο! Και το πόστο αυτό είναι νευραλγικής σημασίας για οποιαδήποτε ομάδα και δεν είναι άλλο από αυτό του Γενικού Αρχηγού!

Από χθες λοιπόν ο Βασίλης Φωτιάς, είναι ο νέος Γενικός αρχηγός του Ταμυναϊκού και αναμένεται να προσφέρει πολλά, σε μια δύσκολη για την ομάδα περίοδο, σε ένα περιβάλλον που ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει πάρα πολύ καλά!

Η ανακoίνωση του Ταμυναϊκού: 

″Ο Ταμυναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Φωτιά για την θέση του Γενικού Αρχηγού.
΄΄Σημαία΄΄ είναι ο ξεχωριστός Βασίλης Φωτιάς, έχοντας υπηρετήσει πιστά τον Ταμυναϊκό για πολλά χρόνια. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη, η οποία σηματοδοτεί την διάθεση εμπλουτισμού, αλλά και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού για την ομάδα μας.
Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα″.