Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε χθες Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Αλιβέρι, ο Ταμυναϊκός επικράτησε της Σκεπαστής με 2-1 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας.

Οι «βόρειοι» με κεκτημένη ταχύτητα από το νικηφόρο σερί των δύο πρώτων αγωνιστικών μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν, στο πρώτο ημίχρονο, δύο φορές κοντά στην επίτευξη τέρματος, μία με τον Αλεξίου και μία με τον Αθ. Θαλασσινό.

Στην επανάληψη όμως ο Ταμυναϊκός ανέβασε στροφές, ήταν πολύ καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί στο 51΄ με σουτ του Βρέττου μέσα απ’ την περιοχή. Μέσα σε δύο λεπτά ήρθε και το δεύτερο γκολ και συγκεκριμένα στο 53΄ με ωραίο πλασέ του Λάμπρου μέσα απ’ την περιοχή. Το γκολ της Σκεπαστής σημειώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, όταν δόθηκε ένα έμμεσο που αμφισβητήθηκε απ’ τους γηπεδούχους και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ι. Β. Θαλασσινός.

Ταμυναϊκός (Καρβέλης): Μιτακίδης, Φωτόπουλος, Πιλάτης, Κουτσαυλής (80΄ Μάλλιος), Αναστασίου Β., Αναστασίου Ιδ., Λουκάς, Πομάρες, Λάμπρου (88΄ Πιλάτης Κ., Κρόκος, Βρέττος (85΄ Καρατζάς)

Σκεπαστή (Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι.Α., Ανδρέου Σ. (60΄ Αγιασοφίτης), Κωνσταντός, Γερογιάννης, Ανδρέου Α. (73΄ Κουρκούτζελος), Θαλασσινός Ι.Β., Αλεξίου, Θαλασσινός Α., Καψάλας

Διαιτητής: Πόγκας Βοηθοί: Κελεπούρης – Κοντογιανίδης