Κατά την διάρκεια της 3ης περιόδου του αγώνα της Κύμης με τον Παναθηναϊκό, ο δημοσιογράφος της Cosmote TV πλησίασε το σημείο όπου παρακολουθούσαν παρέα το ματς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Αλέξανδρο Θεοδώρου.

Ο Θ. Γιαννακόπουλος με θερμά λόγια για την οικογένεια Θεοδώρου και την Κύμη ενώ δήλωσε ότι θεωρεί τον ΜακΦάντεν μεγάλο παίχτη που μπορεί να βιηθήσει τον Παναθηναϊκό. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ενα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια Θεοδώρου και εκείνο που θέλω να πω είναι πως έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Εξαιτίας της αγάπης του αδελφού μου για την Κύμη και τους Κουμιώτες, νιώθω και εγώ Κουμιώτης. Έχετε έναν μεγάλο παίκτη τον ΜακΦάντεν και εάν θελήσετε στον Παναθηναϊκό είναι ευπρόσδεκτος να φορέσει την πράσινη φανέλα. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια Θεοδώρου έχει κάνει τόσα πολλά για τον τόπο τους.»

Η αντίδραση του Αλ. Θεοδωρού, στα λόγια του Θ. Γιαννακόπουλου ήταν άμεση:  «Θέλω να ευχαριστήσω για τα λόγια του προέδρου, μας συνδέει μια φιλία ετών με την οικογένεια και είναι τιμητικά τα λόγια του τόσο για εμένα όσο και τους Κουμιώτες και την Εύβοια. Όση ώρα είμαστε μαζί, μου μιλάει για τον ΜακΦάντεν. Μακάρι να φορέσει την πράσινη φανέλα γιατί θα είναι τιμή για τον σύλλογο μας.»

Αργότερα ο ισχυρός άνδρας της Κύμης αποκάλυψε ένα παρασκήνιο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Στο ημίχρονο του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έστησε …καραούλι στον ΜακΦάντεν με σκοπό να του εκφράσει τον θαυμασμό του για τις παρουσίες του Αμερικανού με την φανέλα των Κουμιωτών.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

«Φτάνεις στα αποδυτήρια της ομάδας σου στο ημίχρονο και βλέπεις από έξω τον πρόεδρο Θανάση να περιμένει επίμονα τον McFadden να του μιλήσει… από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά… ευχαριστώ πρόεδρε για τα καλά σου λόγια».