Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο των Πολιτικών, όπου αναμετρήθηκαν ο ΠΑΟ Πολιτικών και η ΑΕ Χαλκίδας!
Δύο ομάδες που χρειάζονταν οπωσδήποτε βαθμούς για να ξεκολλήσουν από ις επικίνδυνες θέσεις!
Το τελικό αποτέλεσμα, έφερε τους γηπεδούχους να παραμένουν στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν, κάτι που σίγουρα θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν στην συνέχεια…

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, με την νίκη αυτή (3η συνεχόμενη με Μανώλη Βέττα στον πάγκο) ″σκαρφάλωσαν″ στην 7η θέση της βαθμολογίας και σίγουρα νιώθουν πολύ πιο άνετοι!

Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτεροι και πίεσαν τους αντιπάλους τους, όμως ″πλήρωσαν″ τα αμυντικά τους λάθη και την επιθετική τους ″αφλογιστία″, καθώς έχασαν αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες!

Η ομάδα της Χαλκίδας, με καλή αμυντική τακτική και τους Γουναρόπουλο και Τριανταφύλλου, να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα τα λάθη των αντιπάλων  τους και βρήκαν δίκτυα σε 3 περιπτώσεις…

Τα γκολ:

  • 44′ ο Τσοκάνης εκμεταλλεύεται λάθος των γηπεδούχων, παίρνει την μπάλα και βρίσκει τον Τριανταφύλλου, σε θέση βολής ο φορ της ΑΕΧ, δεν αστοχεί και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, ήταν το 0-1!

  • 47′ εντυπωσιακή ενέργεια από τον Ανδριόλα που αποφεύγει τους αντιπάλους του και την κατάλληλη στιγμή μεταβιβάζει στον Μαραγκό (είχε μπει σαν αλλαγή πριν 2΄), αυτός ψύχραιμα προσποιείται και με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1!
  • 62′ ο Γουναρόπουλος σεντράρει η μπάλα φτάνει στην περιοχή, εκεί ο Γκάβαλης, πιεζόμενος προσπαθεί ν’ απομακρύνει την μπάλα, που όμως παίρνει τροχιά προς το τέρμα και καταλήγει αργά-αργά στα δίκτυα, προβάδισμα 1-2 για την ΑΕΧ!
  • 65′ ο Μπήτας, ανοίγει στον Γουναρόπουλο, που πλαγιοκοπεί από δεξιά, συγκλίνει προς την περιοχή και με υποδειγματικό σουτ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το τελικό 1-3!

Άριστη και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Δημήτρη Καλαματά και των συνεργατών του, Μαντώς Παπαθανασίου και Αλέξη Καρβελά.

*ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Τάκης Ακριτίδης): Γιάν. Σταθαράς, Τσώκος, Δ. Λάζαρης, Γκάβαλης, Μποσνάκης (83′ Μίτζελος), Βλέτσας, Γ. Λάζαρης, Καράμπελας, Χρυσικός (46′ Μαραγκός), Σμπρίνης (73′ λτ Δημητρίου), Ανδρι΄λας.

*ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μανώλης Βέττας): Τσαμασφύρας, Αθ. Γεραντώνης, Βάθης, Μούντριχας, Τσιτσόπουλος, Πατουλιάς (53′ Τσόγκας), Μπήτας, Ράζος (λτ 67′ Ι. Φρυγανάς), Τσοκάνης (60′ Διαμαντάκης), Γουναρόπουλος (83′ Γρίβας), Τριανταφύλλου.

*Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε 1′ σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος, παλιού προέδρου της ΕΠΣΕ Απόστολου Πανταζή.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ