Επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο αγωνιστικές ο Τελεθριακός, επικρατώντας στην έδρα του με 79-74 του Αστέρα Αλιβερίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα του Μάκη Φώτου με δυσκολία κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση των φιλοξενούμενων που παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει θετικό αποτέλεσμα έδειξαν μέσα στο παρκέ ένα πολύ καλό και αξιόμαχο πρόσωπο. Μάλιστα το ξεκίνημά τους στο παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, σε αντίθεση με το νωθρό ξεκίνημα του Τελεθριακού και κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι στο σκορ με 23-14.

Στη δεύτερη περίοδο το Τελεθριακός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς όμως η αντίσταση του Αστέρα συνεχίστηκε. Η ομάδα του Αλιβερίου αποδείχθηκε πως ήταν σκληρό καρύδι και δύσκολα θα έριχνε λευκή πετσέτα. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε ο αγώνας μέχρι περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη του τελευταίου δεκαλέπτου. Κάπου εκεί ο Τελεθριακός κατάφερε να ξεφύγει με δέκα πόντους 79-69 και να «κλειδώσει» το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Αλιβερίου ήταν να μειώσουν τη διαφορά κι έτσι το παιχνίδι έληξε 79-74 υπερ των γηπεδούχων.

Κορυφαίοι για τον Τελεθριακό ήταν ο Κιαπέκος, που επέστρεψε μετά από δύο παιχνίδια στην ενεργό δράση και η παρουσία του κάτω απ’ τα καλάθια ήταν καταλυτική και ο Κοσμετάτος. Απ την ομάδα του Αστέρα ξεχώρισαν οι Χαρατσής και Φωτήτζογλου.

Δεκάλεπτα: 14-23, 23-13, 21-16, 21-22

Διαιτητές: Κάλφα – Βαρσαμάς

Τελεθριακός (Φώτου): Μέτα 8, Κοσμετάτος 20 (3), Ξετρίχης 14 (4), Παπαθανασίου 9 (1), Φώτου, Τερερές, Κουλουριώτης, Τσιτούμης, Τσιριμώκος 11 (3), Κιαπέκος 17, Κλούρας, Γκατζούρης.

Αστέρας Αλιβερίου (Λασπάς): Χαρατσής 27 (1), Ιωάννου Φ. 4, Παπανικολάου, Ιωάννου Ευστρ., Σπύρου 6 (2), Μάστορης Θ. 4, Μεϊντάνης, Φωτητζόγλου 20, Νακόπουλος 7 (1), Κανάκης 6, Μάστορης Ι.