Το καλό κλίμα στις τάξεις της Κύμης διαταράχθηκε ξαφνικά, λίγες μέρες πριν την έναρξη του 2ου γύρου της Stoiximan Basket League και παραμονές του καθοριστικού αγώνα απέναντι στο Λαύριο, με την διοίκηση να υποχρεώνεται πλέον να μπει ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι.

Παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσει ο βασικός σέντερ και πρώτος σκόρερ της ομάδας Τζόρνταν Μόργκαν, ενώ είναι πιθανόν την πόρτα της εξόδου να δει και ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν οι δύο παίχτες ήταν πρωταγωνιστές ενός καυγά που έγινε έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Συγκεκριμένα, φέρονται να λογομάχησαν με θαμώνα του μαγαζιού, αντιδρώντας σε κάποια, πιθανόν ρατσιστικά, σχόλια που τους είπε με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να πέσει …πολύ ξύλο. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν ο Μόργκαν να υποστεί σοβαρό κάταγμα στο μετατάρσιο του χεριού του ενώ ο Ελ Αμίν ´´κληρονόμησε´´ μερικά ράμματα.

Το συγκεκριμένο συμβάν είναι εξαιρετικά σοβαρό και προβληματίζει τους ανθρώπους της Κύμης για τον τρόπο που θα το χειριστούν. Σίγουρο είναι ότι, ο General Manager της ομάδας Κώστας Κώτσης ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μόργκαν καθώς, ούτως ή άλλως, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να μιλούν για δίμηνη τουλάχιστον απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους. Όσον αφορά την ´´τύχη´´ του Ελ Αμίν, αυτή θα κριθεί μετά την απολογία των δύο παιχτών ενώπιον της διοίκησης τις επόμενες μέρες, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.