*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ
για το Δυνατά & Αθλητικά:

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΠΟΥΡΝΗΣ
Πολύ δύσκολη αποστολή είχαν οι πρωτοπόροι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Μακρυκάπας, όπου ο έτερος των μνηστήρων του τίτλου, Αμαρυνθιακός, άφησε 3 βαθμούς!
Οι παίκτες του ΑΟΝΑ μπήκαν ‘’διαβασμένοι’’ καλά στο παιχνίδι και έπιασαν πάρα πολύ καλή απόδοση, χωρίς να αφήσουν του γηπεδούχους, να απειλήσουν σε καμιά σχεδόν περίπτωση την εστία του Ανδρούτσου! Οι παίκτες του Γιάννη Καρβέλη, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο διάστημα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του νεαρού Πάττα που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εκπληκτικός και φυσικά δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε!
Οι γηπεδούχοι, έπαιξαν φιλότιμα, πάλεψαν δυνατά και με πάθος, όμως έπεσαν πάνω σε μια εντυπωσιακή Αρτάκη!

*φασεις του αγώνα και γκολ:

 • 2′ σουτ του Πασάι από έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.
 • 17′ κόρνερ του Ταυταρίδη από δεξιά, από το ύψος του πέναλτι ο Τσουπρος πήρε την κεφάλια, ο Τόρρα πήγε να μπει στην πορεία της μπάλας αλλά ο Πάττας με εκπληκτική προσπάθεια έδιωξε σωτηρία.
 • 19′ ο Ζαχαρόπουλος πάσαρε στον Ταυταρίδη, αυτός έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα βρίσκει σε αμυνόμενο και καταλήγει κόρνερ.
 • 20′ Ο Κανάνι από δεξιά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Στασινόπουλος, με κεφάλια γύρισε την μπάλα στον Τόρρα, που από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ-πλασέ και ο Πάττας, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
 • 21′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, κόρνερ του Ταυταρίδη από αριστερά ο Τσούπρος, με εκπληκτικό άλμα και ασύλληπτη καρφωτή κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πάττα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
 • 22′ ο Κανάνι από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Μεγάλος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφάλια και ο Πάττας, με εκπληκτική επέμβαση διώχνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.
 • 34’ ο Λειβαδίτης μπαίνει στην περιοχή, τον μαρκάρει ο Στασινόπουλος, ο παίκτης των ‘’Λύκων’’ στο έδαφος, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής πολύ κοντά στην φάση έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι…
 • 38′ ο Τόρρα μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Μεγάλο που έκανε το δυνατό σουτ με τον Πάττα να διώχνει σε κόρνερ.
 • 44′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-2, εκπληκτική προσπάθεια του Τόρρα, που ανοίγει έξοχα αριστερά και έξω από την μεγάλη περιοχή στον Μεγάλο, αυτός συγκλίνει προ το τέρμα και με δυνατό συρτό σουτ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του!
 • 47′ ο Μεγάλος από αριστερά απέφυγε δύο αμυντικούς και μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ…
 • 53′ πολύ ωραία συνεργασία Μεγάλου και Σιαράπη έξω από την μεγάλη περιοχή ο τελευταίος γύρισε στον Τόρρα, το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παττα, άουτ.
 • 55′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-3, ο Μεγάλος μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής έκλεψε την μπάλα προχώρησε και έκανε την πάσα για τον Ταυταρίδη, αυτός από το ημικύκλιο της περιοχής, άνοιξε δεξιά στον Χατζηστάμου που με δυνατό διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Πάττα και ουσιαστικά ‘’κλείδωσε’’ την νίκη των ‘’ερυθροκίτρινων’’!
 • 66′ Ο Κονόμι από δεξιά έκανε την σέντρα ο Σίδερης μέσα από την περιοχή και παρά την πίεση του Ρεπετσά έκανε το σουτ με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.
 • 67′ ο Μεγάλος από αριστερά, μπήκε προς την περιοχή έκανε την σέντρα ο Γκρινιάρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.
 • 73′ ο Μεγάλος από δεξιά έκανε την σέντρα ο Ταυταρίδης από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφάλια και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
 • 80′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-4, σέντρα του Ζουλιώτη, από δεξιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, εκεί ο Ντελέκος από το ύψος της μικρής περιοχής με θαυμάσια κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του!
 • 90′ συνεργασία Χαλιώτη και Ζουλιώτη, αυτός από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Χατζηστάμου μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα να λίγο άουτ.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ο διαιτητής Αδάμος Κουκούλης, ήταν πολύ προσεκτικός, είχε τον απόλυτο πειθαρχικό έλεγχο, ήταν πολύ καλός γενικά και ακριβοδίκαιος στις αποφάσεις του! Ανάλογα και οι συνεργάτες του Χριστίνα Κούκουρα και Περικλής Δελχάς, ήταν πάρα πολύ καλοί!

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Πάττας, Μπελίτσος, Γκίκας (72′ Λέκκας), Γκρινιάρης (73′ Κικίδης), Πουρνής, Γ. Μαστροκώστας (60′ Αργυρίου), Λειβαδίτης (76′ Βουρδάνος), Πασάι, Σίδερης, Κονόμι, Μήτρου.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ανδρούτσος, Δ. Χατζηστάμου, Μ. Καρλατήρας (68′ Ρεπετσάς), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (75′ Ντελέκος), Κανάνι (46′ Ζουλιώτης), Σιαράπης (68′ Χαλιώτης), Γκ. Τόρρα (75′ Χρ. Ζουρμπουλής), Ταυταρίδης, Μεγάλος.

*για το Φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ