Τα παιδιά, το αύριο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, πέτυχαν κάτι το μοναδικό μέχρι στιγμής!
Οι Μικτές ομάδες Κ-17 & Κ-15 της Εύβοιας έπαιξαν στην τελική φάση των αντίστοιχων Πανελληνίων πρωταθλημάτων! Ήταν κάτι που καμία ΕΠΣ δεν είχε πετύχει μέχρι τώρα, δηλαδή εκπροσώπηση στα τελικά και των δύο πρωταθλημάτων!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Κ-17, κατέκτησε την 3η θέση, ενώ η ομάδα Κ-15, μέσα από μια σειρά ατυχιών και συγκυριών, κατετάγη 4η, ενώ άξιζε κατά γενική ομολογία, πολύ υψηλότερη θέση!
Για τα παιδιά αυτά η Διοίκηση της ΕΠΣΕ, διοργάνωσε μια τιμητική εκδήλωση, στην οποία απονεμήθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια!
Η εκδήλωση έγινε στο Συνεδριακό κέντρο της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας…
Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους χαιρέτησε και αναφέρθηκε στο κατόρθωμά τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας (https://dinataathlitika.gr/%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4/) -βλέπε εδώ ομιλία προέδρου.
Σύντομη αλλά με πολλά μηνύματα και ουσία η τοποθέτηση του ΓΓ της ΕΠΣΕ και προέδρου της Επιτροπής Μικτών ομάδων Γιώργου Πϊσχινα!
Καταχειροκροτήθηκε ο κος Δημήτρης Υφαντής, από την Αρτάκη, που ήταν πάντα κοντά στις ομάδες της Εύβοιας σε όλη τους την πορεία!
Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Παιδίας Κώστας Γαλάνης και ο επίσης αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς…
Την εκδήλωση έκλεισαν με ομιλίες τους οι δύο Ενωσιακοί τεχνικοί Αργύρης Μαστραγγελκής και Πάνος Κοντογιάννης.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση με διάφορα εδέσματα, προσφορά της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας!

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ