Μπορεί ο καιρός να έκανε πάλι για λίγο τα δικά του σήμερα και ο Απρίλης να είχε κάτι λίγο από Οκτώβρη, όμως αυτός δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει τις παλιές δόξες του ποδοσφαίρου της Βόρειας Εύβοιας, να παραδώσουν μαθήματα ποδοσφαίρου εντός του γηπέδου και να κάνουν ένα πολύ όμορφο τουρνουά στο γήπεδο της Ιστιαίας. Ένα τουρνουά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Το τουρνουά διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Παλαίμαχων Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, τους Εμπορικούς Συλλόγους Ιστιαίας και Αιδηψού και το Σύλλογο Ξενοδόχων Αιδηψού και στόχο είχε τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Ένας στόχος που τελικά επιτεύχθηκε στο έπακρο.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας, οι Παλαίμαχοι Αιδηψού, οι Παλαίμαχοι Γιάλτρων και οι Παλαίμαχοι του Ευβοϊκού Γουβών. Εκτός από το σκοπό της συλλογής τροφίμων η εκδήλωση περιελάμβανε και βραβεύσεις ανθρώπων βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ιστιαίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι: Κώστας Ματθαίος, Στέφανος Κωνσταντίνου, Νίκος Νικολέρης, Ηλίας Τρουπής, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Σπύρος Μανουσαρίδης, Κώστας Παπαβασιλείου, Αντώνης Ζάχος, Κώστας Τρουπής, Αντώνης Λίτσας, Γιώργος Ντέλιος, Στάθης Φαράντος, Αναστάσιος Αργυρίου, Ιωσήφ Σωτηρόπουλος, Χρήστος Πατουλιάς και Νίκος Καραγιώργος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Παλαίμαχοι της Αιδηψού κέρδισαν του Παλαίμαχους των Γιάλτρων και οι Παλαίμαχοι της Β. Εύβοιας τους Παλαίμαχους Ευβοϊκού Γουβών. Στον τελικό οι Παλαίμαχοι της Αιδηψού επικράτησαν των Παλαιμάχων Β. Εύβοιας με γκολ του Γιώργου Δημητρίου και στέφθηκαν νικητές του τουρνουά.

Οι διαιτητές που σφύριξαν τους αγώνες, είτε έπαιξαν ως βοηθοί, ήταν οι Αντώνης – Γιάννης Λιαγκάκης, Διονύσης Παυλάτος και Ελένη Καραβά, καθώς και ο παλαίμαχος διαιτητής Χρήστος Ζάκκας, ενώ τις ιατρικές του υπηρεσίες πρόσφεραν, ο Τόλης και η Αγάπη από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Ο Αρχηγός των Παλαιμάχων Β. Εύβοιας Δημήτρης Σταματίου ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και όσους συνεισέφεραν στη συλλογή τροφίμων. Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ