Σε δηλώσεις στο προσωπικό του Βlog μέσω του Εσακέ,ο Σταύρος Τουτζιαράκης κάλεσε τους φίλους της Κύμης στο γήπεδο, σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά στάθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Μαζί θα κρατήσουμε την Κύμη

Χαιρετίζω όλους τους φίλους του μπάσκετ και ειδικότερα τους φιλάθλους του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.

Είμαι ο Σταύρος Τουτζιαράκης, αθλητής και αρχηγός της ομάδας της Κύμης, και είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω την πάσα από τον φίλο και συμπαίκτη μου Γιώργο Τσιάρα και αναλαμβάνω μετά από εκείνον το blog του ΕΣΑΚΕ για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους και να έχουμε καλή συνέχεια στην μπασκετική σεζόν.

Μια μπασκετική σεζόν που είναι αλήθεια ότι δεν έχει κυλήσει μέχρι τώρα ιδανικά για εμάς. Είμαστε όμως αποφασισμένοι στο 2ο μισό του πρωταθλήματος να αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.

Η ομάδα μας έρχεται από ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό, όπου δείξαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο. Το καλό είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, δείχνοντας πάθος και διάθεση.

Αυτό το πάθος πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ και στο παιχνίδι «τελικό» με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, γιατί κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική.

Περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας το Σάββατο στο γήπεδο να μας δώσει ώθηση με την φωνή και την παρουσία του και να μας στηρίξει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Μαζί θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την Κύμη στην κορυφαία κατηγορία της χώρας»

Πηγή:Εσακέ