Στην κρισιμότητα του αγώνα απέναντι στον Κολοσσό H Hotels στάθηκε ο αρχηγός της Κύμης, Σταύρος Τουτζιαράκης, σε δηλώσεις του στο προσωπικό του blog μέσω του Εσακέ. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο της Εύβοιας να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Γεια σας φίλοι μου,

Μία ακόμη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ανήκει πλέον στο παρελθόν. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μόνο θετικά στοιχεία είχαμε όμως να αποκομίσουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί, δείχνοντας πάθος και θέληση.

Κρατάμε αυτά και αφήνουμε πίσω μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, έναν ακόμα «τελικό» για εμάς. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχαμε ηττηθεί, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στην 2η παράταση.

Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες, υπάρχουν νέοι προπονητές και τα ρόστερ έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Εμείς οφείλουμε να αγωνιστούμε απολύτως συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, καταθέτοντας στο παρκέ την ψυχή, το μυαλό και όλες μας τις δυνάμεις.

Έχουμε μόνο έναν στόχο αυτήν την αγωνιστική, την νίκη! Σε αυτήν την προσπάθεια μας λοιπόν θέλουμε ξανά δίπλα μας τον φίλαθλο κόσμο που μας στηρίζει. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Σας περιμένουμε!”

Πηγή: www.esake.gr