Ο Σταύρος Τουτζιαράκης, μετά από μια «παρένθεση» ενός χρόνου με την φανέλα του Προμηθέα Πάτρας, επέστρεψε φέτος στην Κύμη. Ο αρχηγός της ομάδας της Εύβοιας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του, στην ΄΄media day΄΄ της Κύμης, έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Γιάννη ΚαστρίτηΑρχικά ευχήθηκε «υγεία πάνω απ΄ όλα», ενώ στην συνέχεια ανέφερε: «Ευελπιστούμε αυτή η χρονιά να είναι παρόμοια με την περσινή. πορεία της ομάδας. Εμείς με την σειρά μας περιμένουμε τον κόσμο της Χαλκίδας και γενικά της Εύβοιας και της Κύμης να στηρίξει την ομάδα. Ν΄ απολαύσουμε κάθε δευτερόλεπτο αυτού του πρωταθλήματος. Θα συμφωνήσω και ΄γω με τον κόουτς: θεωρώ και ΄γω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο φέτος. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις».

Για τις διαφορές που βρήκε στην ομάδα μετά την φετινή του επιστροφή σ΄ αυτήν: «Όλα τα πρόσωπα είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές στην φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, στην δουλειά που γίνεται, σ΄ όλο το κομμάτι του μπάσκετ. Βασική διαφορά υπάρχει και στους στόχους της ομάδας, που πλέον είναι έμπειρη στην κατηγορία και προσπαθεί να κοιτάει όσο ψηλότερα μπορεί».

Για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύμη: «Έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις ότι την ομάδα την νιώθω σαν σπίτι μου, σαν οικογένεια μου. Μου έχουν φερθεί άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την οικογένεια Θεοδώρου και τον κόουτς που μ΄ έφερε εδώ. Βασική μου επιθυμία ήταν να γυρίσω στην ομάδα, γιατί εδώ έχω παίξει το καλύτερο μπάσκετ μέχρι αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου και ευελπιστώ να παίξω ακόμη καλύτερα και να κατακτήσουμε νίκες με την ομάδα».