Απίστευτη εξέλιξη είχε  ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΕ, στο γήπεδο των Γουβών, όπου οι Ωρεοί, που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, υποδέχθηκαν τον πολύ καλό φέτος και 3ο στην βαθμολογία Ταμυναϊκό!
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 43′ με γκολ του Δημ. Αθανασίου! Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων  στο β’ μέρος, η ομάδα του Θανάση Γουρνά με προσεκτική άμυνα και με μεγάλη προσοχή, κρατούσε το υπερπολύτιμο 1-0! Όμως όταν το ρολόϊ σημάδευε το 89′, ο αμυντικός μέσος του Ταμυναϊκού, Βασ. Αναστασίου, από το ημικύκλιο της σέντρας έπιασε δυνατή ″λόμπα″ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Δη, Μικρούτσικου, ήταν το 1-1!

Το ″μαρτύριο″ για τους σαστισμένους γηπεδούχους, ολοκληρώθηκε, με τον χειρότερο τρόπο, όταν στο 90+3′, από το ίδιο σημείο, ο ίδιος παίκτης, ο Βασ. Αναστασίου, με πανομοιότυπο τρόπο έκανε την ″λόμπα″ και η μπάλα στα δίκτυα του εμβρόντητου Δημ. Μικρούτσικου! Ήταν το 1-2, και οι Αλιβεριώτες πήραν κυριολεκτικά ″την μπουκιά από το στόμα″ των παικτών της ομάδας της Βόρειας Εύβοιας! Ήταν το χειρότερο ″σενάριο″ για τον ΑΟ Ωρεών και την μάχη που δίνει για να παραμείνει στην ″μεγάλη″ κατηγορία!

*σημ. ″Δ & Α″: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου και τον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Φώτη Γλάρο για την παραχώρηση των βίντεο.

*το γκολ της ισοφάρισης στο 89′ με ″λόμπα″ του Βασίλη Αναστασίου από το ημικύκλιο της σέντρας, ήταν η πρώτη ″κανονιά″  , που έφερε το παιχνίδι στα ίσια!

*…και ακολούθησε στο 90+3′ σε φάση ″καρμπόν″, από τον ίδιο παίκτη, η ″ομοβροντία″, που προκάλεσε ″έμφραγμα″, στην ομάδα των Ωρεών!