Το ΄΄πουλάκι τσίου΄΄ πέταξε από την Λάμψακο στην Παναγίτσα (ΑΕΧ)!

0
2264

Ο Κώστας Αλεξίου, ο πρώτος σκόρερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, του Απόλλωνα Χαλκίδας στην Β’ ΕΠΣΕ, το καλοκαίρι, εντάχθηκε στο ρόστερ του Ελλήσποντου Ν. Λαμψάκου, με στόχο να προσφέρει στην ομάδα και να διακριθεί στην Α’ ΕΠΣΕ!
Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, γιατί ο Κώστας Αλεξίου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να ακολουθήσει το αρκετά απαιτητικό, πρόγραμμα μιας ομάδας της Α’ ΕΠΣΕ! Παράλληλα θέλοντας να πάρει και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, έκανε χρήση του δικαιώματός του να πάει σε άλλη ομάδα, αυτή την περίοδο, έτσι κοινή με συναίνεση Ελλήσποντος και Κ. Αλεξίου, σταμάτησαν την συνεργασία τους, με τον ικανό επιθετικό να επιλέγει σαν επόμενο, ποδοσφαιρικό, σταθμό του την ομάδα της ΑΕ Χαλκίδας, που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΕ…

Ο Κώστας Αλεξίου, θεωρείται ένα από τα ″χαμένα στοιχήματα″ του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, καθώς από τις Μικτές της ΕΠΣΕ βρέθηκε να παίζει για χρόνια στο Μετόχι Διρφύων και μετά ″αναγεννήθηκε″ μέσω του Απόλλωνα Χαλκίδας και ήταν από αυτούς που τον οδήγησαν στην Β’ ΕΠΣΕ! Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα Χ. και στην ποδοσφαιρική πιάτσα είναι γνωστός με το παρατσούκλι ″Τσίου″!