Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και οι ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή τους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τα ευτράπελα δεν λείπουν και τα “κοινωνικά σχόλια” δίνουν και παίρνουν από την μία άκρη έως την άλλη της ποδοσφαιρικής Εύβοιας.

Το πραξικόπημα απέτυχε σε ιστορική ομάδα της Α’ ΕΠΣΕ με τον “CAPITANO” να αντιλαμβάνεται το λάκκο που έσκαβε ο νεόκοπος παράγοντας σε προπονητή (είχε επαφές με δύο προπονητές και περίμενε την στραβή για να τον καθαρίσει σαν αβγό) , πρόλαβε όμως να κάνει το κακό πρώτα δεν ανανέωσε όσους ποδοσφαιριστές δεν γούσταρε και του χάλαγαν την “κλικα” που ήθελε ή φανταζόταν να δημιουργήσει, και μετά πήρε τους “αυλικούς” και έφυγε.

Η ομάδα έμεινε στα κρύα του λουτρού να ψάχνει παίχτες μέσα Σεπτεμβρίου να συμπληρώσει αξιοπρεπές ρόστερ για να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Συμπέρασμα : Προσοχή στους ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ, ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, και τα άλλα λοιπά φρούτα του ποδοσφαίρου που εμφανίζονται σαν κομήτες και τάζουν χορηγούς και αλλα πολλά.

Το επόμενο συμβάν έρχεται πάλι από ιστορική ομάδα του κέντρου εκεί ο προπονητής δεν μάσησε έχει όραμα και πιστεύει στην δουλειά του πήρε ΣΚΟΥΠΑ και ΦΑΡΑΣΙ και καθάρισε τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ μπελάδες που στεκόταν εμπόδιο στο έργο του.

Για να είμαστε δίκαιοι δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το έργο τους και την προσφορά τους στον ιστορικό σύλλογο, αλλά κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, και τον εκάστοτε προπονητή, που κρίνεται και απολογείται.

Το τρίτο συμβάν το ψάχνουμε και θα έχουμε νέα τις επόμενες μέρες , εκει το θέμα είναι οικονομικό …. και οι SUPER ΧΟΡΗΓΟΙ φαίνεται να πηδούν από το καράβι.