Το Αυλωνάρι ΄΄έντυσε΄΄ στα ΄΄κιτρινόμαυρα΄΄ και τον Χρ. Μωραΐτη!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνησε προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, εντάσσοντας στο δυναμικό της, τον έμπειρο και ικανότατο πορτιέρο Χρήστο Μωραΐτη!

Το Αυλωνάρι μετά το πρόβλημα εργασίας που παρουσιάστηκε με τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Ερμ. Τόρα, ήταν στην αναζήτηση μιας εξ ίσου καλής επιλογής για κάτω από τα δοκάρια! Οι νεαροί Μπρούνο και Ν. Κούκης, μπορεί να είναι ταλαντούχοι, όμως τους λείπουν οι εμπειρίες! Έτσι προχώρησαν οι διοικούντες την ομάδα και βρήκαν την λύση στο πρόσωπο του Χρήστου Μωραΐτη, ενός τερματοφύλακα με θητεία πολλών χρόνων στην Α’ ΕΠΣΕ!

Ο 32χρονος, πορτιέρο, Χρήστος Μωραΐτης, γέννημα θρέμμα, της ομάδας του Ολύμπου Γ., για περισσότερα από 10 χρόνια, υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας της Γυμνού, με απόλυτη επιτυχία, αποκτώντας έτσι τεράστιες εμπειρίες. Οι επιδόσεις του και οι ικανότητές του τον έχουν κατατάξει στους καλύτερους τερματοφύλακες της Εύβοιας! Για την νέα αγωνιστική περίοδο, λοιπόν ο Χρ. Μωραΐτης, αποφάσισε να ΄΄αλλάξει΄΄ περιβάλλον, αναζητώντας νέους στόχους, έτσι δεν ήταν δύσκολο να έλθει σε συμφωνία με το Αυλωνάρι…