Την ερχόμενη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα σεζόν για την Basket League, με την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, στην εκδήλωση της κλήρωσης θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις ομάδων και παιχτών που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα.

Σε μία από αυτές, στον Γυμναστικό Κύμης θα απονεμηθεί το Βραβείο Ήθους, μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που έχει αντίκρισμα στην υποδειγματική παρουσία των παιχτών, της διοίκησης και των οπαδών τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Θεοδώρου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε:

DSC_9470«Την Τρίτη, κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί και απονομή των βραβείων σε όσους ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, στην ομάδα μας θα απονεμηθεί ένα πολύ σημαντικό βραβείο, το βραβείο ήθους! Θεωρώ ιδιαίτερη αυτήν την βράβευση, αφού δεν αφορά μόνο την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Αφορά όλη την «οικογένεια» του Συλλόγου μας και προπαντός τον φίλαθλο κόσμο μας, που σε κάθε μας εντός έδρας ματς έδειξε το πόσο φιλόξενοι και πολιτισμένοι είναι οι Ευβοείς φίλαθλοι. Επιπλέον, νιώθω ότι επιβραβεύεται ο τρόπος που έχουμε επιλέξει να πορευτούμε σε αυτόν τον χώρο από την πρώτη μέρα που δημιουργήσαμε αυτήν την ομάδα, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημα μας τον σεβασμό στον αντίπαλο. Η επιβράβευση αυτή μας δικαιώνει και μας δείχνει τον δρόμο στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε.»