Το «Δ&Α» ξέρει να τιμά και να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που πρόσφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν στον Αθλητισμό. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας Μίκι Τσίρκοβιτς, που πέρασε κι απ’ τα Ευβοϊκά γήπεδα πριν δύο χρόνια και την Α.Ε. Ιστιαίας. Ένας αληθινός μαχητής τόσο μέσα όσο και έξω απ’ τα γήπεδα. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε, προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο.

Όλη η συντακτική ομάδα «Δ&Α» εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και είναι δίπλα στο Μίκι Τσίρκοβιτς και την οικογένειά του, στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Βέβαια ξέρουμε ότι ο Μίκι είναι μαχητής και όχι μόνο ξέρει να μάχεται αλλά και να κερδίζει τις μάχες που δίνει!

Καλή δύναμη φίλε Μίκι και ταχεία ανάρρωση. Οι ευχές και οι σκέψη όλων των φίλων σου απ’ την Εύβοια θα είναι μαζί σου στον αγώνα που δίνεις. Έναν αγώνα που είμαστε σίγουροι ότι θα το κερδίσεις και θα επιστρέψεις πάλι γερός και δυνατός σ’ αυτό που αγαπάς, στο ποδόσφαιρο.

Γιάννης Δραπανιώτης – Μανώλης Βέττας

& η συντακτική ομάδα του «Δ&Α»