ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ανταπόκριση:
                           ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έκανε η νεανική ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, υποχρεώνοντας σε ήττα το Καλοχώρι/Παντείχι, που προερχόταν από εντυπωσιακή νίκη επί του Λήλαντα Βασιλικού!

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Τζόκα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν το παιχνίδι τους σε όλο το α’ 45λεπτο, έφτασαν σε δύο γρήγορα γκολ και είχαν ευκαιρίες για να ″καθαρίσουν″ το παιχνίδι από το α’ μέρος!
Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδιάστηκαν και προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν χωρίς όμως ν’ απειλήσουν την εστία του Νικ. Κούκη, που ήταν πάντα σε ετοιμότητα, όταν χρειάστηκε, κύρια στο β’ μέρος!
Οι δύο αντίπαλοι πήγαν στ’ αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0!
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάστηκαν με 3 αλλαγές, στην 11άδα, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, όμως η υπεροχή τους ήταν άκαρπη καθώς η άμυνα των γηπεδούχων, ήταν πολύ καλά οργανωμένη και αντιδρούσε υποδειγματικά! Χαρακτηριστικό το ότι η εστία του Ν. Κούκη απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 84′! Αντίθετα οι γηπεδούχοι με ξαφνικές αντεπιθέσεις έφτασαν στην περιοχή του Πρέντζι και την απείλησαν με αξιώσεις σε δύο περιπτώσεις!
Στις καθυστερήσεις (90+5′) και ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 9 παίκτες (είχε αποβληθεί ο Τσιάκος και έξω τραυματίας ο Πόγκας), το Καλοχώρι/Παντείχι, κατάφερε να μειώσει σε 2-1!
*οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:

  • 10′ από δεξιά ο πολύπειρος Παν. Ηλίας, βγάζει σέντρα στην απέναντι πλευρά και μέσα στην περιοχή, ο Γλυκός, κερδίζει την μπάλα και με άπιαστο σουτ την στέλει στα δίκτυα, κάνοντας το 1-0!
  • 15′ ο Ντουλελαρι, μετά από πολύ ωραία προσπάθεια, ανοίγει στον Τσιάκο, που μπαίνει στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, 2-0, το ιδανικό ξεκίνημα για το Αυλωνάρι…!
  • 26′ η πρώτη αντίδραση των φιλοξενούμενων, με τον Σιγανο, που σουτάρει δυνατά από δεξιά, όμως ο Ν. Κούκης σε ετοιμότητα μπλοκάρει…
  • 34′ αριστοτεχνικό φάουλ του Παν. Ηλία, για να φύγεο η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 45′ ο Τσιάκος με εντυπωσιακή προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή, δεν δίνει στον Ντουλελάρι που ήταν μόνος και αμαρκάριστος, σουτάρει ο ίδιος δυνατά και ο Πρέντζι διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!
  • 74′ καλοχτυπημένο φάουλ του Παν. Ηλία βγάζει σε θέση βολής τον Ντραγκότι, που σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 75′ δυνατό σουτ του Ντουλελάρι, από την περιοχή, όμως εντυπωσιακά μπλοκάρει ο Πρέντζι…
  • 84′ εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, στο ύψος της μικρής περιοχής, του Νεκτ. Μήτρου και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 88′ με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) αποβάλλεται ο Τσιάκος!
  • 90+5′ ενώ οι γηπεδούχοι παίζουν με 9 παίκτες (είχε βγει για πρώτες βοήθειες ο Πόγκας, ο Σαμαρτζής βγάζει σέντρα η μπάλα χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Βαγγ. Ρουμπής, με κεφαλιά μειώνει για τους φιλοξενούμενους σε 2-1!

Διαιτητής: Γιάννης Κηρύκος, με βοηθούς τους Παναγιώτη Σέρρα και Γιώργο Κοντογιανίδη

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Ν. Κούκης, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας, Γλυκός (81′ Ν. Παναγιώτου), Ηλίας, Ντουλελλάρι (90+1′ Γκιούλι), Ντραγκότι, Τσιάκος.

*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Κώστας Σταματίου): Πρέντσι, Σιγανός (46′ Αγγ. Ρουμπής), Σαλεμής, Πεππές (65′ Δ. Μπασούκος), Βλάχος, Σαμαρτζής, Κονόμι (46′ Κ. Αναγνώστου), Παριανός, Σταμέλος (46′ Στέλ. Ρούσσος), Βαγγ. Ρουμπής, Νεκτ. Μήτρου.

…και οι πάγκοι των δύο αντιπάλων: