*ΒΑΤΩΝΤΑΣ-
για το ΄΄ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ΄΄:
Αποστόλης Αποστολίδης-Μανώλης Βέττας

Το πρώτο από τα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών της Γ’ ΕΠΣΕ, βρήκε αντιμέτωπους τον ΠΑΟ Λιχάδας, από τον 1ο (Βόρειο όμιλο) και τον Αιγέα Πετριών από τον 3ο όμιλο (Νότιο), στο γήπεδο του Βατώντα! Το παιχνίδι έγινε με την παρουσία αρκετών φίλων των δύο ομάδων, αλλά κάτω από πολύ ζέστη, που οπωσδήποτε ήταν ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των παικτών!~

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Αιγέα Πετριών, έδειξαν περισσότερο κινητικοί  και σίγουρα πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια και δίκαια έφτασαν στην πολυπόθητη και σημαντική νίκη, που τους δίνει σοβαρό προβάδισμα, για το εισιτήριο που οδηγεί στην Β’ ΕΠΣΕ!

Η ομάδα του ΠΑΟ Λιχάδας ΄΄κράτησε΄΄ για ένα 45λεπτο και κοντράρισε τους αντιπάλους της, στο β’ όμως μέρος φάνηκαν σημάδια κούρασης και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν στην νίκη! Η αντίδραση στα γκολ του Αιγέα, από την Λιχάδα, ήταν κύρια με στημένες μπάλες, που εκτελούσε ο Τριανταφύλλου, επικίνδυνα μεν, αλλά που τελικά δεν βρήκαν στόχο…

***τα γκολ:

  •  57′ από δεξιά ο Κ. Δ. Βυργιώτης Ι, πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα, μπαίνει προς την περιοχή βγάζει σέντρα παράλληλη προς το τέρμα και ο επερχόμενος Στέφ. Βυργιώτης, με πλασέ την στέλνει στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του,
    με 0-1!
  • 90′ από θέση μέσα δεξιά και στο ύψος της περιοχής ο Παπασταματίου, πιάνει δυνατό σουτ, η  μπάλα χτυπά στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Αρετσίνη και στην επιστροφή της την κερδίζει ο Καβαλάρης που δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-2, σιγουρεύοντας την νίκη της ομάδας του!

*Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Θαν. Παπακυριάκος με συνεργάτες του, τους Νίκο Χατζηκαμαγιάννη και Άγγελο Παππά, που είχαν ένα άνετο απόγευμα.

*ΠΑΟ ΛΙΧΑΔΑΣ (Παναγιώτης Αναγνώστου): Αρετσίνης, Πισσάκης, Καλούτης (67′ Λαζαρίδης), Δέδες, Λαμπρόπουλος, ΤΡιανταφύλλου, Παπαχρήστου, Χατζής, Φούσκας, Πλαγκάϊ (53′ Ζαγκανάς), Φαράντος.

*ΑΙΓΕΑΣ Πετριών (Γιάννης Βυργιώτης): Κ. Δεμερτζής, Παπαγεωργίου, Κ. Δ. Βυργιώτης ΙΙ (58′ Καβαλάρης), Ζήσης, Αρβανίτης, Κ. Δ. Βυργιώτης Ι, Στέφ. Βυργιώτης, Παπασταματίου, Π. Δεμερτζής (90′ Γκόρος), Καραβάς (63′ Ευδοξιάδης), Αντ. Δεμερτζής (82′ Μουλάς).

***φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: