Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε δυναμικότητα, αλλά και η βαθμολογική διαφορά ήταν πάρα πολύ μεγάλη! Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή Ψ., διεκδικούν τον τίτλο, απέναντι στον Παντριαδικό που ψάχνει εναγωνίως για βαθμούς που οδηγούν στην σωτηρία και παραμονή, που όπως πάει η πορεία των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική, γίνεται όλο και πιο δύσκολη!

Η ομάδα των Ψαχνών είχε τον έλεγχο σε όλο το 90λεπτο, όμως στο α’ μέρος κυριάρχησε και πίεσε για να ″καθαρίσει″ νωρίς το παιχνίδι, κάτι που το πέτυχε με δύο γκολ του Π. Δ. Σκριβάνου που ήταν και ο καλύτερος παίκτης του Ηρακλή, ενώ έχασε και κάποιες ακόμα καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ…!
Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, καθώς οι φιλοξενούμενοι, έκαναν απλά συντήρηση δυνάμεων, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι επιθετικά χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τους Ψαχνιώτες…
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες των δύο ομάδων αν αλληλοσυγχαίρονται, ήταν από τις σκηνές που όλοι θέλουν να βλέπουν στα γήπεδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα…
Έτσι μετά από αυτό το παιχνίδι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τους γηπεδούχους, που θα πρέπει να υπερβάλουν τον εαυτό τους για να σώσουν την ″παρτίδα″, ενώ οι ″πράσινοι″, βρίσκονται πάντα στο ″κυνήγι″ του πρωτοπόρου ΑΟ Ν. Αρτάκης…
***τα γκολ:

  • 29′ ο Δ. Αγγελατος βγάζει σέντρα στον Π. Δ. Σκριβάνο, που βρίσκεται στο ημικύκλιο της περιοχής, ο επιθετικός του Ηρακλή, κοντρολάρει και με δυνατό σουτ για να ″βάλει μέσα″ τα
    Ο σκόρερ Π. Δ. Σκριβάνος

    ακροδάκτυλα του Οικονομίδη, η μπάλα να περάσει την γραμμή τέρματος, κάτι που υπέδειξε αμέσως ο βοηθός Αντ. Ιωάννου, δείχνοντας σέντρα, ήτα ν το 0-1! 

  • 42′ ο Π. Δ. Σκριβάνος, παίρνει την μπάλα σε θέση μέσα δεξιά, κάνει ένα εντυπωσιακό σόλο, περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Οικονομίδη, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-2!

Αρίστευσε το διαιτητικό τρίο, με τον διαιτητή Γιώργο Κασομούλη και τους συνεργάτες του, Κώστα Δάλα και Αντώνη Ιωάννου.

*ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Γκρινιάρης, Ταψής, Πασχάι (66′ Νόνας), Γ. Χασάνδρας, Τσούτσης (62′ Τσιμιχόδημος), Μπαϊμπάκης (76′ Πατερίτσας), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας (78′ Παπακωνσταντίνου).

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Σάκης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Δ. Αγγελάτος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος (72′ Παλαιολόγος), Σκριβάνος, Γ. Αγγελάτος (76′ Καραχάλιος), Γιαντόμ, Ανέστης (66′ Σιαράπης), Μήτρου (78′ Ντούμας).

***για φωτορεπορτάζ από τον αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ