Λάβαμε από τον Γιώργο Τσαγκάρη την επίσημη επιστολή παραίτησης του από το ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς, προς το ΔΣ του συλλόγου. Ο κ. Τσαγκάρης εκφράζει την επιθυμία να αναφερθεί αναλυτικά στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση για παραίτηση, στην γενική συνέλευση της ομάδας, όταν και «αν πραγματοποιηθεί». Ακόμη, αναφέρει πως ζητά και επιθυμεί εκεί να απευθυνθεί στους φιλάθλους της ομάδας και να τους εξηγήσει «γιατί η ομάδα της πόλης μου και του νομού δεν παίζει στην Β΄ Εθνική κατηγορία». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Τσαγκάρης θέλει να απαντήσει, στην γενική συνέλευση, άμεσα σε ερωτήσεις των φιλάθλων της ομάδας, γιατί «δικαιούνται να μάθουν πραγματικά την αλήθεια», όπως υποστηρίζει. Ο κ. Τσαγκάρης, όπως φαίνεται και απ΄ την ανακοίνωση παραίτησης του, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος γιατί «θεωρούμαι ως υπαίτιος της μη ανόδου της ομάδας μας», ενώ όπως επίσης υποστηρίζει «εγώ ήμουν αυτός και μόνο εγώ, που άνοιξα την πόρτα της Β΄ Εθνικής και κανένας άλλος». Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ, έχει ακόμη εκφράσει την επιθυμία, στην γενική συνέλευση να δώσει το παρών και ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του ΑΟΧ κ. Καραμάνος, ο οποίος θεωρεί ότι θα επιβεβαιώσει τα λεγομένα του, μαζί με τον οποίο «έτρεξαν» τα διαδικαστικά για την εγγυητική των 300 χιλ. ευρώ, που ζητήθηκε απ΄ την ΕΠΟ, το περασμένο καλοκαίρι, ώστε ο ΑΟ Χαλκίς να αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει σε μπαράζ την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Ειδικά για το πολυσυζητημένο ζήτημα της εγγυητικής, ο κ. Τσαγκάρης φέρεται να είναι αποφασισμένος να αναφερθεί εκτενώς.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του κ. Τσαγκάρη:

«Σας ενημερώνω, σήμερα 6/3/2018, δεν επιθυμώ να είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, γι΄ αυτό και αποχωρώ. Άλλωστε, δεν παρευρίσκομαι στις συνεδριάσεις έδω και ένα μήνα περίπου.

Όταν και αν πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, επιθυμώ να παρευρεθώ και τότε να αναφέρω τους λόγους της παραίτησης μου. Ως απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας έχω κάθε δικαίωμα εκείνη την ημέρα, να απευθυνθώ στους φιλάθλους και να τους ενημερώσω, γιατί η ομάδα της πόλης μου και του νομού δεν παίζει στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος μπορεί να πήρε εξ ολοκλήρου την ευθύνη, αλλά οι φίλαθλοι δικαιούνται να μάθουν πραγματικά την αλήθεια. Δεν μπορώ εγώ σήμερα να θεωρούμαι ως υπαίτιος της μη ανόδου της ομάδας μας, ενώ εγώ ήμουν αυτός και μόνο εγώ, που άνοιξα την πόρτα της Β΄ Εθνικής και κανένας άλλος.

Παρακαλώ για την διαγραφή μου από μέλος του ΔΣ.»