Την ήττα από το Ύπατο γνώρισε η Αρτάκη στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ´ Εθνικής.

Η ομάδα Μίλτου Γκόφα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Θήβας, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά κυρίως ήταν πολύ καλά στημένη στον ανασταλτικό τομέα. Όμως οι ατυχίες άρχισαν να εμφανίζονται από νωρίς.

Αρχικά στο 35´ ο Χατζηστάμου τραυματίστηκε στο χέρι και υποχρεώθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο και αύριο θα εκτιμηθεί πλήρως η ζημιά.

Στο 60´ ήρθε και η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Χούσινετς να αποχωρεί τραυματίας.

Στο απολύτως αγωνιστικό τομέα, η Αρτάκη απείλησε, δημιούργησε προβλήματα στην εστία του Διαμαντή και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 65´ αλλά ο Στασινόπουλος σημάδεψε το δοκάρι.

Τα δύο γκολ ήρθαν μέσα στο 7λεπτο 69´-76´ με σκορερ τον Χαράλαμπο Ζυγκερίδη.

Πλέον η Αρτάκη προβληματίζεται από τους τραυματισμούς (στην Θήβα δεν ταξίδεψαν Πατερίτσας και Δήμου για αυτόν τον λόγο) και ο Γκόφας την Δευτέρα θα αποκτήσει καλύτερη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους την επόμενη Κυριακή στο “Ν. Κίλιμπας” απέναντι στον Θησέα Αγριάς.

ΑΟ Υπάτου (Τζαναβάρας): Διαμαντής, Καράϊ (80’ Βλυσσίδης), Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Σπηλιώτης, Μακροστέργιος, Σπανός (58’ Δοξάκης), Καλόφωνος (57’ Κατσέλης), Χατζηδημητρίου, Νιφορόπουλος (67’ Πέντα), Ζυγκερίδης (90’ Παναγιωτόπουλος).

Νέα Αρτάκη (Γκόφας): Τζουβάρας, Κουτρόπουλος, Μπελίτσος, Καραμπάς, Τσατσαρώνης, Χούσινεκ (56’ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Χατζηστάμου (40’ λ.τρ. Παπαδάκης), Κατσούκης (66’ Σκριβάνος), Στασινόπουλος, Μεγάλος (55’ Κωστούλας), Ντάμπος.